ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Ankdammsgatan 28, 5 tr
Ljus och trivsam tvåa med solig balkong och attraktivt läge i Solna. Tilltalande planlösning med generöst ljusinsläpp och många fönsterpartier som gör detta till ett underbart hem där ljuset flödar. Smakfullt renoverad med sober färgsättning, god förvaring och genomtänkta materialval. Kök i toppklass med vita snickerier och rostfria vitvaror, fräscht badrum med stor takdusch, rogivande sovrum och ett stort vardagsrum låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. I Solna omges du av mysig småstadskänsla, natursköna strövområden och city på behändigt avstånd. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2776 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
55.8 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA
BYGGNADSÅR
1959-60
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Vattenburen fjärrvärme från undercentral
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Ljus och trivsam tvåa med solig balkong och attraktivt läge i Solna. Tilltalande planlösning med generöst ljusinsläpp och många fönsterpartier som gör detta till ett underbart hem där ljuset flödar. Smakfullt renoverad med sober färgsättning, god förvaring och genomtänkta materialval. Kök i toppklass med vita snickerier, rostfria vitvaror och vinkyl, fräscht badrum med stor takdusch, rogivande sovrum och ett stort vardagsrum låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. I Solna omges du av mysig småstadskänsla, natursköna strövområden och city på behändigt avstånd. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande och stor hall med möjligheter för avhängning samt förvaring i garderoben med skjutdörrar.

Kök
Elegant kök med betongmönstrad bänkskiva, stänkskydd i gråa toner och vita luckor med rostfria handtag. Köket är utrustat med fläkt, häll, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt en vinkyl! Invid det fönsterpartiet finns en given plats för matgrupp. Vitmålade väggar och ljust golv.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum som utgör lägenhetens största rum. Stora fönster som öppnar upp mot vacker grönska. Vackert ljusinsläpp och vitmålade väggar. Med given plats för soffgrupp liksom matplats om så önskas, finns här mycket plats för umgänge.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med vitmålade väggar och ljust golv. Självklar plats för dubbelsäng och arbetshörna. Naturligt ljusinsläpp genom fönster som enkelt kan tonas ner om så önskas.

Badrum
Helkaklat badrum i stilrent utförande med vitt kakel och grå kalksten på väggarna samt klinker i vacker Carrara marmor. Badrummet består av stor takdusch med handdusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns ljuvlig golvvärme.

Balkong
Solig balkong i söderläge om 4,5 kvm med utgång från kök. Gott om plats för planteringar och diverse möblemang, så som loungemöbler om så önskas. Balkongen vetter över fin grönska.

Övrigt
- Till lägenheten tillhör ett vindsförråd


Område
Bostaden är belägen nära Skytteholmsparken med gångavstånd till Solna centrum och Huvudsta centrum. I den närbelägna Skytteholmsparken finns flera lekplatser, fotbollsplaner samt stora gräsytor för picknick och lekar. I närområdet finns även mataffär, restauranger samt bageri. På ca 30 minuters promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Mall of Scandinavia med flertalet butiker och restauranger. Området kring Arenastaden är en mötesplats för hela världen. Oavsett om du vill se på fotboll från bästa läktarplats, shoppa eller slumra en stund i gräset, är varje del den bästa.

Mycket goda kommunikationer via Solna Station och Solna C med t-banans blå linje, tvärbana och bussar.

I området finns grönska och fina promenadstråk med vatten, bland annat Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden eller varför inte ta en joggingtur i spåren runt Ulvsundasjön, Råstasjön och Lötsjön.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM