ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Ingemarsgatan 3B
**** ACCEPTERAT PRIS **** Optimalt planerad och topprenoverad lägenhet med generös takhöjd och stora fönster. En sekelskiftes med exklusiva och påkostade materialval, fantastiskt ljusflöde, stilfullt badrum och toppmodernt kök med full maskinpark med bland annat diskmaskin. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar bostad - Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1955 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
36 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA, hushållsel, kabel-tv (basutbud) och bredband
BYGGNADSÅR
1913
UTGÅNGSPRIS
3 650 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Optimalt planerad och topprenoverad lägenhet med generös takhöjd och stora fönster. En sekelskiftes med exklusiva och påkostade materialval, fantastiskt ljusflöde, stilfullt badrum och toppmodernt kök med full maskinpark med bland annat diskmaskin. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar bostad - Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vackert ljust golv och vita väggar ger hallen påtaglig rymd.

Badrum
Fashionabelt badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkers på golv. Här finns allt man kan tänkas behöva, väl tilltagen duschhörna med stor takdusch, handfat med kommod, spegel och wc.

Vardagsrum
Härligt rum med ett fantastiskt ljusflöde från stort fönsterparti. Väl tilltagen takhöjd, vitmålade väggar och vacker fiskbensparkett. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till ett socialt rum med plats för både soffgrupp, övrig möblering och matsalsgrupp.

Kök
Här är materialvalen av stilrena och exklusiva utförande - vita köksluckor med rostfria handtag, bänkskiva i marmor sten och ovan bänkskivan sitter ett stänkskydd av fasettslipade kakelplattor i vitt. Den maskinella utrustningen består utav kyl/frys, häll, ugn, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats med förvaring i garderoben. Plats för stor säng och övrig möblering.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd på vinden.

Område
Lägenheten är perfekt belägen med närhet till all önskvärd service samt grönområden i den idylliska oasen Hagaparken intill Brunnsviken. Här kan man avnjuta en picknick, jogga längs vattnet, hyra kanot eller båtplats och fika i Koppartälten. Lägenheten ligger även med närhet till vackra Vanadislunden med utomhusbad om somrarna. Mycket nära Universitetet och KTH samt gångavstånd till Handelshögskolan och Stadsbiblioteket. I området finns flertalet omtyckta restauranger som Meno Male och MOAS. Du har även nära till en ICA-butik med generösa öppettider och välsorterat utbud. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar liksom gångavstånd till knutpunkten Tekniska Högskolan liksom Odenplan och Rådmansgatans tunnelbanestationer och busslinjenät. Buss nr 50 går precis utanför porten.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Huset byggdes 1913 och omfattar 77 st. bostadslägenheter, varav tre för närvarande upplåts som hyresrätt. I fastigheten finns också fem hyreslokaler.

Brf Ingemarshov är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 med syfte att få köpa fastigheten av den dåvarande ägaren vilket också skedde i april 2004.

De senaste åren genomfört flera olika renoveringsarbeten. Fasad, tak och fönster har renoverats. Trappuppgångarna har målats om, säkerhetsdörrar har satts in för varje lägenhet och elstigar har bytts ut. En allmän uppfräschning av de allmänna utrymmena har även skett. Fastighetens avloppsstammar byttes i samband med en större renovering 1963 och spolas och rengjörs regelbundet genom högtrycksspolning. Stambyte och köksstammen utfördes under 2015 och kort efter gjordes även byte av badrumsstammar.

Övrigt
- Föreningen bygger för närvarande hiss.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM