ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Våtmarksvägen 33
Perfekt bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Lägenheten är välplanerad med kvadratmetrarna på helt rätt ställe med fina materialval. Köket har en modern och öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med kombimaskin, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong med vy mot innergården. Bostaden ligger i populära Järvastaden, en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls med all tänkbara service i närheten. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk - för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2717 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
47.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme & VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Perfekt bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Lägenheten är välplanerad med kvadratmetrarna på helt rätt ställe med fina materialval. Köket har en modern och öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med kombimaskin, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong med vy mot innergården. Bostaden ligger i populära Järvastaden, en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls med all tänkbara service i närheten. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med vy mot lägenhetens öppna planlösning.

Badrum
Stilfullt badrum i sober färgsättning med ljus klinker på golv i en grå ton och vita kakelplattor på vägg tillsammans med vitt badrumsporslin. Kombimaskin under praktisk tvättbänk med ovanhängande väggskåp. Badrummet består av kommod med tvättställ, spegelskåp, wc och dusch bakom vikbara dörrar.

Kök
Välplanerat kök i funktionell vinkel som skapar goda arbetsytor ovan svart arbetsbänk. Praktiska över- och underskåp inrymmer all önskvärd förvaring bakom vita fronter. Stänkskydd med kakelplattor i mörka toner. Full maskinell utrustning som består av diskmaskin, fläkt, ugn, mikrovågsugn, häll samt kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp och tv-möblemang. Socialt öppen och trevlig planlösning mot kök gör detta till ett rum att umgås och trivas i. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och balkongen.

Sovrum
Rogivande sovrum med god förvaring i flertalet garderober med skjutdörrar i vitt och spegelglas som lämnar generös golvyta och trivsam rymd. Plats för stor dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och byrå om så önskas.

Balkong
Inglasad balkong med gott om plats för möblemang och blomsterplantering. Utsikt mot den grönskande innergården. Sol från förmiddag till sen eftermiddag.


Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd på vinden med nyttjanderätt
-Persienner i alla fönster, vilket nuvarande ägare köpte som tillval
-Obligatoriska tillägg till månadsavgiften för el, varmvatten, kabel-tv/bredband om cirka 710 kr. Hushållsel och varmvatten debiteras scablonmässigt. Retroaktiv reglering med anledning av faktiskt förbrukning kommer att ske. Individuell mätning av el och varmvatten är ytterligare ett plus, du har chansen att påverka dina kostnader och avtryck på naturen.Område
Järvastaden är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. I området finns en utmärkt Ica butik, flera trevliga restauranger, café och populära gymmet Puls & Träning. Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närheten till naturen är uppskattad av många. Vid Ursviks motionsgård har man tillgång till joggingspår som vintertid förvandlas till riktigt bra skidspår. Det finns även naturskön omgivning att njuta av runt Ulriksdals slott och Överjärva gård. Igelbäckens naturreservat är självklart en stor tillgång. Alldeles i närheten av bostaden finns även den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck. Från Järvastaden tar det inte mer än 15 minuter med bil eller pendeltåg till city. Pendeltåget kompletteras med flera busslinjer som går i området: Buss till Solna C, Hallonbergen eller Bergshamra där du har T-bana. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM