ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 24
Välkommen till ljust färgsatt lägenhet där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med stora fönsterpartier. Denna lägenhet erbjuder goda förvaringsmöjligheter, modern öppen planlösning, genomgående ljus och genomtänkta materialval. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar i vardagslivet. Vidare erbjuder lägenheten en inglasad balkong som ger dig möjligheten att vistas här året runt! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2723 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
9
BOAREA
43 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, vatten, bredband och digital-tv (7 kanaler)
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
2 895 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till ljust färgsatt lägenhet där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med stora fönsterpartier. Denna lägenhet erbjuder goda förvaringsmöjligheter, modern öppen planlösning, genomgående ljus och genomtänkta materialval. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar i vardagslivet. Vidare erbjuder lägenheten en inglasad balkong som ger dig möjligheten att vistas här året runt!

Hall
Mycket praktisk hall med gott om svängrum samt självklar plats för avhängning. Garderob, linneskåp, städskåp och ett mindre förråd finner man bakom stilsäkra skjutdörrar i vitt.

Vardagsrum
Lättmöblerat sällskapsrum med enormt ljusinsläpp via en hel fönstervägg. Trevlig trestavs ekparkettgolv och sobra vita väggar, liksom i resten av lägenheten. Från vardagsrummet har man access till den inglasade balkongen.

Kök
Modernt Vedumkök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor i både under- och överskåp. Väl utvalt vitt, blankt, liggande kakel ovan arbetsbänkarna och svart laminatbänkskiva. Spishäll, inbyggnadsugn och kyl/frys - samtliga från Electrolux. Vit spiskåpa från Franke.

Sovrum
Tacksamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängmöbler och dubbla medföljande garderober. Fräsch ekparkett och härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti.

Badrum
Helkaklat stort badrum med svart klinkergolv och vitt, matt kakel på väggar. Premiumutrustning såsom komfortvärmeslingor i golv och handdukstork på vägg. WC och tvättställ från IFÖ med tvättställsblandare från Oras, praktiskt spegelskåp från Vedum ovan. Duschhörn med duschvägg i klarglas från IDO. Maskinell utrustning såsom tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Balkong
Möblerbar inglasad balkong om 5 kvm med nordvästligt läge - sen eftermiddags- och kvällssol.

Omgivning
I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM