ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Gävlegatan 26, 7tr
Exklusiv lägenhet med 2,65 m i takhöjd belägen i det omtalade projektet Haga Nova, med Einar Mattson som totalentreprenör. En bostad med allt man kan önska sig och lite till. Lyxiga materialval och storartade fönsterpartier karaktäriserar denna bostad. Ett oslagbart område med storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Den nya stadsdelen Hagastaden ska få totalt 6000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Haga Nova blir Hagastadens första bostadskvarter med en kraftfull arkitektur inspirerad av klassiska sekelskifteshus kombinerat med amerikansk höghusarkitektur, med exklusiva balkonger som en viktig komponent.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2750 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
7
BOAREA
55 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme och VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2017-2018
UTGÅNGSPRIS
4 895 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Exklusiv lägenhet med 2,65 m i takhöjd belägen i det omtalade projektet Haga Nova, med Einar Mattson som totalentreprenör. En bostad med allt man kan önska sig och lite till. Lyxiga materialval och storartade fönsterpartier karaktäriserar denna bostad. Ett oslagbart område med storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Den nya stadsdelen Hagastaden ska få totalt 6000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Haga Nova blir Hagastadens första bostadskvarter med en kraftfull arkitektur inspirerad av klassiska sekelskifteshus kombinerat med amerikansk höghusarkitektur, med exklusiva balkonger som en viktig komponent.

Hall
Välkomnande hall med Sisalmatta i brunt och vitmålade väggar. Här finns väl genomtänkta förvaringslösningar bakom skjutdörrsgarderober och en walk-in-closet.

Kök
Väldisponerat kök med social och öppen planlösning mot vardagsrum. Fint ljusflöde når köket från vardagsrummets fönsterpartier. Ett kök i toppklass med svartbetsade luckor, integrerade handtag, bänkskiva och stänkskydd i marmorkomposit. Goda förvaringsmöjligheter i rymliga högskåp. Vitvaror från Siemens, helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin, kombinationsugn/mikro, induktionshäll, spiskåpa (LGG Pandora).

Vardagsrum
Ett vardagsrum med en social planlösning och rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot två olika väderstreck. Genomgående för lägenheten är ett vackert parkettgolv från Kährs Ek Palazzo Bianco, mattlackad bräda med holländskt mönster. Innehåller ekens naturliga färgvariationer. Här finns gott om plats för soffgrupp och matsal.

Badrum
Exklusivt badrum med Statuario Honed (Bicmate) klinker och kakel. Rund spegel med integrerad LED-belysning och kopparkant, integrerade spottar i undertak med dimmer, WC från Ifö Sign, tvättställsblandare i krom. Takduschset bakom vikbara duschväggar i glas. Kombitvättmaskin/tork från Siemens under svart marmorkompositskiva. Underlimmad porslinsho från Duravit. Härlig golvvärme.

Sovrum
Rofyllt sovrum med naturligt ljusinsläpp genom fönster, vilket enkelt går att tonas ner om så önskas. Given plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord.

Balkong
Enastående balkong med glasräcken som skänker stort ljusinsläpp.

Övrigt
-El- och varmvattensförbrukning mäts individuellt för varje lägenhet.
-TV & bredband debiteras separat.
-Läs mer om projektet på http://haganova.se/


Område
Haga Nova ligger på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden är en urban, tät stadsdel med både arbetsplatser och bostäder. Närheten till Vasastan, centrala Stockholm och Hagaparken gör området till ett attraktivt bostadsområde. De första bostäderna har börjat byggas och intresset för dessa är stort. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening med 276 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget A för år 2017 .

Allmänt
Bostadsrättsföreningen Haga Nova består av adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-56, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys gata 3-11. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även sex lokaler som upplåts med hyresrätt och två förskolor. Föreningen äger marken och är 'äkta' enligt Skatteverkets regler. På föreningens hemsida finner ni detaljerad information om lägenheternas materialval och föreningens hus: http://www.haganova.se
Föreningens ekonomi
I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Bredband & kabel-TV
Bredbandsbolaget är leverantör av fiber för TV.
Bredbandsbolaget är leverantör av fiber för internet.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har barnvagnsutrymme och cykelutrymme.
I föreningen finns två övernattningslägenheter som går att hyra.

Förråd:
Föreningen har förråd som går att hyra.

Energideklaration
Ej upprättad
Bilplats
Föreningen har ett garage med 173 garageplatser och tre MC-platser. Det är separat kö till platserna.

Hyror enligt ekonomisk plan:
Garage: 2250kr/mån
Garage med förråd: 2812kr/mån
Garage med eluttag: 2750kr/mån
MC plats: 500kr/mån

Övrigt
-Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten.
-Varje lägenhet är försedd med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM