ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLLENTUNA
Lindvägen 4B
Välkommen att flytta in i en nyproducerad lägenhet med ytterst välplanerade kvadratmeter. Lägenheten går enkelt att göra om till en tvåa! Stilrena materialval med fräscha ytskikt och genomgående lamellparkett i hela lägenheten. Här bor du nära Norrvikens naturreservat och cirka 500 meter bort från pendelstationen Norrviken. Egen ingång, vilket skapar en härlig huskänsla. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2345 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
2
BOAREA
34 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA och grundutbud kabel-tv
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
2 250 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme med radiatorer
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen att flytta in i en nyproducerad lägenhet med ytterst välplanerade kvadratmeter. Lägenheten går enkelt att göra om till en tvåa! Stilrena materialval med fräscha ytskikt och genomgående lamellparkett i hela lägenheten. Här bor du nära Norrvikens naturreservat och cirka 500 meter bort från pendelstationen Norrviken. Egen ingång, vilket skapar en härlig huskänsla. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande möblerbar hall med vy över hela lägenheten. Genomgående lamellparkett i ek 3-stav samt vitmålade väggar. Gott om plats med förvaring i garderoberna med släta luckor. Invid fönsterpartiet finns en given plats för matbord med stolar.

Kök
Stilrent kök från Vedum med kökssnickerier i färgen "Maja Betonggrå", vitt kakel, bänkskiva i vitt laminat samt rostfri diskho. Rostfria vitvaror från Cylinda bestående av kombinerad kyl/frys, häll och inbyggnadsugn. Bänkbelysning under köksskåp.

Badrum
Helkaklat badrum i sober färgsättning med vitt matt kakel och grå klinker. Lyxig komfortvärme i golv. I övrigt består badrummet av wc-stol, spegelskåp med belysningsramp, elektrisk handdukstork, duschset med halvrund duschvägg, tvättställ med vit kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Allrum
Ett ljust och luftigt allrum med plats för både soffgrupp samt säng. Här finns även ett stort förråd som rymmer gott om förvaring. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når ni den ljuvliga balkongen.

Balkong
Mysig och solig balkong med gott om plats för möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd.


Omgivning
På Lindvägen endast 500 meter från Norrviken pendeltågsstation bor du bekvämt och tryggt med ett idylliskt villaområde som granne. Norrviken ligger endast två pendelstationer från Sollentuna centrum med fantastiska serviceutbud. Här bor du nära Norrvikens naturreservat där man kan bada, springa eller gå i de fina motionsspåren och det är gångavstånd till Stinsen centrum med gott om butiker.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM