ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Odlingsvägen 5
Välkommen till denna otroligt charmiga trea på en attraktiv adress i Bergshamra, Solna. Rikligt med ljusflöde och ljusa materialval är genomgående i lägenheten, och skänker en rogivande atmosfär. Vidare erbjuder bostaden ett välutrustat kök med gott om plats för matgrupp, socialt och rymligt vardagsrum med access till bostadens inglasade balkong, två spatiösa sovrum och stilrent badrum med tvättmöjligheter samt ljuvlig golvvärme. Här bor ni nära vackra grönområden som Brunnsviken och Ulriksdals slottsträdgård, Bergshamra centrum samt kommunikationer. Denna pärla har allt man kan önska sig, och lite till. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@bronzefast.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3643 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
71 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. väme, VA, Kabel-TV basutbud & bredband från Ownit
BYGGNADSÅR
1989
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme samt värmeväxlare i ventilationssystemet
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till denna otroligt charmiga trea på en attraktiv adress i Bergshamra, Solna. Rikligt med ljusflöde och ljusa materialval är genomgående i lägenheten, och skänker en rogivande atmosfär. Vidare erbjuder bostaden ett välutrustat kök med gott om plats för matgrupp, socialt och rymligt vardagsrum med access till bostadens inglasade balkong, två spatiösa sovrum och stilrent badrum med tvättmöjligheter samt ljuvlig golvvärme. Här bor ni nära vackra grönområden som Brunnsviken och Ulriksdals slottsträdgård, Bergshamra centrum samt kommunikationer. Denna pärla har allt man kan önska sig, och lite till. Välkommen att längta hem!

Hall
Ljus och rymlig hall öppnar upp mot vardagsrum och kök. Gott om plats med förvaring samt avhängning invid dörr. Ljusa väggar och golv i vackert mönster samt parkett.

Klädkammare
Klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Ett rum som kan göras om till arbetsrum eller barnrum om man önskar.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med parkett på golvet och generöst ljusinsläpp genom väl tilltalande fönster, här finner ni även utgången till lägenhetens mysiga balkong. Plats för soffgrupp samt övrig möblering som TV-hörna och matplats..

Kök
Charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Stilren kakelsättning i vitt ovan bänkskiva med gott om fria arbetsytor. Köket är utrustat med vitvaror i form av kyl och frys, diskmaskin, fläkt, mikrovågsugn, spishäll samt ugn. Fint ljusinsläpp och given plats för matgrupp skänker köket en behaglig atmosfär.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med självklar plats för dubbelsäng och generös plats för kläder bakom skjutdörrar i vitt. Naturligt ljusinsläpp där fönstret vetter ut mot balkongen.

Sovrum 2
Välplanerat och rogivande sovrum som kan disponeras antingen som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Naturligt ljusinsläpp, ljusa materialval och rymligt med yta för alternativ möblering.

Badrum
Helkaklat och luftigt badrum med vita stora kakelplattor och svart mosaik på väggarna samt klinker i gråa toner på golvet. Dusch bakom duschvägg, handfat i vitt porslin med tillhörande svart kommod, WC, spegelskåp, högskåp samt handdukstork finns till förfogande. Här finns även en tvättmaskin samt ljuvlig golvvärme.

Balkong
Mysig inglasad balkong i anslutning till vardagsrum med fri utsikt och sol fram till cirka 14.00. Gott om plats för planteringar samt möblemang. Här kan ni längta fram emot soliga dagar och mysiga hemmakvällar på balkongen.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd i källaren

Område
I Bergshamra, Solna bor ni nära grönområden, Bergshamra centrum samt kommunikationer. På promenadavstånd når ni Brunnsviken, Hagaparken, Edsviken och Ulriksdals Slottsträdgård. Här har ni nära till det mesta. Skolor finns för samtliga åldrar. På endast några minuters gångavstånd ligger Bergshamra Centrum med bl.a. gym, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger och mataffär. Utmärkta kommunikationer med kort gångavstånd till T-bana vid Bergshamra (ca 12 min till T-centralen) och bussar med förbindelser från Bergshamra Bro station som går till Roslagsbanan (Mörby station), Kista och Solna centrum för att nämna några.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM