ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Mariagatan 6
En ytterst välplanerad bostad om 69 kvm med social planlösning med stilrena ytskikt med stort kök och vardagsrum med balkong samt ett ordentligt sovrum som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor du nära kommunikationer, mängder av restauranger och direkt närhet till lummig grönska med Lötsjön, Råstasjön och strandpromenaden runt knuten. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3953 kr/mån
ANTAL RUM
2.5 st
VÅNING
3
BOAREA
69 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv (basutbud)
BYGGNADSÅR
1943
UTGÅNGSPRIS
3 600 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
En ytterst välplanerad bostad om 69 kvm med social planlösning med stilrena ytskikt med stort kök och vardagsrum med balkong samt ett ordentligt sovrum som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor du nära kommunikationer, mängder av restauranger och direkt närhet till lummig grönska med Lötsjön, Råstasjön och strandpromenaden runt knuten. Välkomna på visning!

Interiör
HALL
Välkomnas av ett svart klinkersgolv och ett härligt ljus direkt när du kliver in. Det finns goda avhängningsmöjligheter i form av tre stora garderober samt en hatthylla. Hallen leder rakt in till vardagsrummet med köksingången åt vänster.

KÖK
Även här möts du av ett fantastiskt ljus från de två fönsterna mot innergården. Köket är utrustat med gasspis, ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Du har god förvaring i skåpen bakom ljusgrå luckor samt en bra arbetsplats vid den rostfria diskbänken samt bänkskiva vänster om gasspisen.

VARDAGSRUM
Likt resterande lägenheten, så möts du här av ett ljust men framförallt rymligt vardagsrum. Detta gör att vardagsrummet blir en perfekt social punkt i lägenheten där stora sällskap kan samlas och umgås. Med balkongen längst ner i rummet får du även möjligheten till att avnjuta frukostar och mindre måltider i friska luften.

BALKONG
Trevlig balkong högt upp i huset med plats för utemöbler i trevligt västerläge.

SOVRUM
I detta sovrum finner du plats för dubbelsäng med nattduksbord. Du har 5 stycken garderober till förvaring. Du har ingen insyn vilket gör detta till ett trevligt och tryggt sovrum.

BADRUM
Fräscht badrum med modern design. Hörndusch bakom glasparti, stort handfat med mörk kommod för förvaring, spegelskåp samt en toalett. Det finns plats för en hylla för extra förvaring.

OMRÅDE
I hjärtat av Sundbyberg finner du denna fantastiska bostad. Du har närhet till all service du kan tänka dig. Välbesökta restauranger, mysiga caféer, all typ av shopping och goda kommunikationer har du runt hörnet! Närmast har du tunnelbanan som tar dig till alla delar av Stockholm inom några minuter. Du har även bussarna som går väldigt tätt och gör det väldigt enkelt att röra sig runt staden. Perfekt för dig som pendlar. I närområdet finner du Tornparken och Marabouparken som ger området tillgång till natur utan att behöva ta sig ur staden. Du hittar motionsspår runt Lötsjön och Råstasjön, vilket ger den sportintresserade magnifika möjligheter att avnjuta en löptur i naturen.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM