ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Hammarby allé 165
Fantastiskt välplanerad lägenhet med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och inglasad balkong. Lägenheten håller genomgående stil med parkett på golven och vitmålade väggar. Bostaden erbjuder två härliga sovrum, helkaklat badrum med badkar och tvättmöjligheter, socialt vardagsrum med generösa golvytor samt stilrent kök med plats för matgrupp. Lägenheten har även en stor klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni nära vattnet med ett stenkast från Södermalm. Genomtänkt arkitektur där citynära sjöliv och familjär vardag tagits i anspråk och design och funktion står i fokus. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5219 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
89.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, hushållsel, bredband och kabel-tv (grundutbud)
BYGGNADSÅR
2003
UTGÅNGSPRIS
6 500 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Fantastiskt välplanerad lägenhet med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och inglasad balkong. Lägenheten håller genomgående stil med parkett på golven och vitmålade väggar. Bostaden erbjuder två härliga sovrum, helkaklat badrum med badkar och tvättmöjligheter, socialt vardagsrum med generösa golvytor samt stilrent kök med plats för matgrupp. Lägenheten har även en stor klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni nära vattnet med ett stenkast från Södermalm. Genomtänkt arkitektur där citynära sjöliv och familjär vardag tagits i anspråk och design och funktion står i fokus. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt ingång till bostadens hörliga vardagsrum. Här finns två stycken platsbyggda garderober som rymmer gott om förvaring.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med smarta förvaringslösningar i garderoberna.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, soffbord samt tv och tv-bänk. Stort fönsterparti skänker ett härligt ljus i vardagsrummet. Ett vardagsrum med generös golvyta och hemtrevlig känsla som inbjuder till socialt umgänge.

Kök
Stilrent kök med vita snickerier och gott om förvaring samt goda arbetsytor. Köket består av vitvaror i vitt bestående av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Naturlig matplats invid fönster med palts för cirka 4-6 personer. Här finner ni utgången mot den inglasade balkongen.

Sovrum 1
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Sovrum 2
Stort, härligt sovrum med fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Gott om plats för kläder i platsbyggd garderob.

Badrum
Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Vitt kakel på väggarna och ljusgrå klinkers på golv ger ett fräscht intryck. I övrigt består badrummet av WC, tvättställ och spegelskåp.

Områdesbeskrivning
Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med direkt närhet till både natur och vatten. I området finns ett flertal populära caféer samt restauranger att välja mellan. Här finns även trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren. Närhet till diverse butiker, gym bl a SATS, bibliotek, barnomsorg samt skolor. Gott om kommunikationer med buss 71,74 och 96 samt tvärbana från Sickla Udde som går via Gullmarsplan.
M/S Lotten trafikerar sjövägen över Hammarby Sjö och M/S Emelie Hammarby Sjöstad med utgångspunkt från Nybroviken, resan går via Djurgården och Saltsjöqvarn.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM