ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 104 I
Optimalt planerad lägenhet med vackert furugolv i original och högt i tak. Bostaden ligger i ett högt läge mot den rogivande innergården. Exklusiva materialval, fantastiskt ljusflöde, stilfullt badrum i sober färgsättning, spatiös sovrumsdel och ett toppmodernt kök med stänkskydd i vackert utförande. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar lägenhet- Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2998 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
43 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, Kabel-TV (Bas) &Bredband, 100/100 Mbit från Bahnhof.
BYGGNADSÅR
1928
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Optimalt planerad lägenhet med vackert furugolv i original och högt i tak. Bostaden ligger i ett högt läge mot den rogivande innergården. Exklusiva materialval, fantastiskt ljusflöde, stilfullt badrum i sober färgsättning, spatiös sovrumsdel och ett toppmodernt kök med stänkskydd i vackert utförande. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar lägenhet- Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter bakom en generös garderob med skjutdörrar i svart.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinkers på golv i gråa toner. Här finns en väl tilltagen duschhörna, handfat, spegelskåp med ovanliggande belysning och wc.

Vardagsrum
Härligt rum med ett fantastiskt ljusflöde från vackra fönsterpartier. Väl tilltagen takhöjd med infällda spotlights samt utrymme för soffa med tillhörande soffbord. Här finns även plats för matgrupp. Vitmålade väggar och furugolv i original.

Sovrumsdel
Charmig och spatiös sovrumsdel i anslutning till vardagsrummet, med gott om plats för stor säng och garderober.

Kök
Här är materialvalen av stilrena och exklusiva utföranden - vita köksluckor upptill och mörkbruna nedtill, svart bänkskiva och stänkskydd i vackert utförande. Den maskinella utrustningen består utav rostfri kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett generöst förråd på vinden
-Disponeras som en 2 RoK, men är angiven som 1 RoK enligt föreningens register

Område
Bostaden är centralt belägen endast ett stenkast från Tekniska Högskolans T-bana. Bussar går från Odengatan ca 7 min från bostaden. I området finns ett stort utbud av både restauranger, caféer matvarubutiker, apotek m.m. För den aktive finns tillgång till både gym och idrottsanläggningar. I närområdet finns även Vanadislunden och Hagaparken för mysiga promenader eller löprundor. Här bor man mellan Östermalm och Vasastan med tillgång till det bästa av de båda områdena samt City på kort promenadavstånd. På 10 minuters promenadavstånd når man även Stureplan. Ett fantastiskt läge för storstadsmänniskan!
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM