ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Anders Lundströms gata 18
Välkomna till denna charmiga bostad om tre rum och kök belägen i ett av Solnas charmigaste område, Frösunda. En mycket tilltalande bostad med ett genomgående ljus och öppen planlösning. Från två terrasser och en balkong kan du njuta av solen från morgon till kväll! I närområdet finns allt du kan önska, allt från Hagaparkens grönska till all tänkbar service i Mall of Scandinavia. Det här är ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5114 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
7
BOAREA
92 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl.värme, VA och Kabel-TV (8 kanaler digitalt från Comhem)
BYGGNADSÅR
2005-2006
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkomna till denna charmiga bostad om tre rum och kök belägen i ett av Solnas charmigaste område, Frösunda. En mycket tilltalande bostad med ett genomgående ljus och öppen planlösning. Från två terrasser och en balkong kan du njuta av solen från morgon till kväll! I närområdet finns allt du kan önska, allt från Hagaparkens grönska till all tänkbar service i Mall of Scandinavia. Det här är ett hem att trivas i!

Hall
En välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt mycket bra förvaring. Fint ljus och access till bostadens alla rum.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum med lättmöblerade och luftiga ytor. Öppen planlösning mot kök skapar ett naturligt samband och givna rum att umgås i, helt enkelt ett perfekt rum för trevliga middagar och andra tillställningar. I anslutning till rummet finner man en utav bostadens terrasser samt en balkong där solen lyser från morgon till kväll.

Kök
Ett stilrent och smakfullt kök med goda förvaringsmöjligheter som ryms bakom fronter i vitt samt kakelsättning i toner av grå mosaik. Köket tillsammans med vardagsrummet utgör bostadens mest sociala del. Plats för större matgrupp finns. Maskinell utrustning i form av spis, kyl & frys, diskmaskin och mikrovågsugn.

Sovrum 1
Charmigt sovrum med ljusa väggar och bra ljusinsläpp. Plats för säng och annat möblemang.

Sovrum 2
Rogivande och stort sovrum med generös plats för både dubbelsäng och annat möblemang efter önskemål. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Utanför sovrummet finns en möblerbar hall som idag disponeras som ett arbetsrum.

Badrum
Stort helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkt golv. WC, dusch med glasdörr, tvättpelare, handfat med kommod och ovanhängande spegel.

Terrasser/Balkong
Två terrasser med fantastisk utsikt finns i anslutning till vardagsrum samt entré. Terrasserna är mycket rymliga och erbjuder sol från morgon till sen kväll. Det finns gott om plats för både plantering och möblemang vilket gör det lätt att skapa en mysig oas att avnjuta flertalet av dagens timmar på. Utöver dessa två terrasser finns också en stor balkong i anslutning till köket. Balkongen erbjuder morgonsol med sol fram till cirka 12.00. Här finns gott om plats att möblera efter önskemål.

Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd i källaren med nyttjanderätt.

Omgivning
Frösunda är en ny stadsdel i Solna som expanderar. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Man bor fem minuters bilväg från Stockholm (Norrtull), alternativt 15 minuter för den som cyklar. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. I området finns en stor grönskande park med trevliga sällskapsytor. På endast några minuters promenad finner du också det omtalade Mall of Scandinavia som erbjuder allt och lite till i serviceväg.
I närheten finns Hagaparken och Brunnsviken för den som uppskattar en fin natur. Vintern inbjuder till skridskoåkning medan sommaren är populär för solbad och picknick.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM