ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 127
Det är med glädje jag får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. Bostaden erbjuder en grönskande uteplats på 20kvm där ni kan avnjuta stora sittningar samt det härliga från grillen. Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, stort och välplanerat kök vackra stora kakelplattor över bänkskiva. Det är helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva Brf Blåbärsskogen samt hela Järvastadens häftigaste 2:a. Kontakta ansvarig mäklare Eddie Can för mer information på 0731455355 alternativt eddie.can@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3220 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA (exkl. varmvatten) & Telia-triple play
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Det är med glädje vi får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. Bostaden erbjuder en grönskande uteplats där ni kan avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen.
Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, stort och välplanerat kök vackra stora kakelplattor över bänkskiva. Det är helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva Brf Blåbärsskogen samt hela Järvastadens häftigaste 2:a.

-Öppen planlösning
-Ett stenkast från naturen
-Nytt och fräscht
-20 kvm uteplats
-I ett av Sveriges mest expansiva områden
-Nära kommunikationer och strövområden
-Perfekt för både den stora och lilla familjen
-Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city
-Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp mot badrum och kök med goda avhängningsmöjligheter, genomgående ekparkett i hela lägenheten och vitmålade väggar. Rymlig sjutgarderob invid hall.

Sovrum
Rogivande sovrum med härligt ljusinsläpp från fönstret, vitmålade väggar samt ekparkett.

Vardagsrum
Ett vackert vardagsrum som ligger centralt i lägenheten med direkt anslutning till både kök och uteplats, därmed blir det en naturlig samlingsplats i bostaden. De generösa golvytorna lämnar plats för soffgrupp, tv-möblering samt matbord.

Kök
Ljust och fräscht kök med vitt kakel, vita skåpluckor från Marbodal, handtag i stål och en mörk bänkskiva i slitstarkt laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, diskho med blandare, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fläktkåpa. Genomgående ekparkett.

Badrum/WC
På badrumsgolvet ligger ett grått kvadratiskt klinker och som kontrast sitter vita liggande kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med spegel, väggskåp, handfat med kommod, wc, dusch bakom glasvägg, tvätt- och torkkombination samt en handdukstork.

Uteplats
Härlig uteplats i härligt sydväst läge som ger dig många timmars sol. Anslutning till köket och vardagsrummet och är stor nog att möblera med soffor och gröna växter. Finns möjlighet för inglassning.

Övrigt
-Energideklaration ännu ej utförd. (Nyproduktion)
-Till lägenheten ingår ett källarförråd
-Säkerhetsdörr

Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor (ytterligare en grundskola är planerad till 2018). Den nyanlagda Spegeldammsparken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat!
Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM