ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Lilla gatan 4
Möjlighet till privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkomna till denna fantastiska pärla! Här bor du på ytterst välplanerade kvadratmeter i en bostad med ett rogivande allrum som rymmer en sovdel, soffgrupp och matsalsgrupp, praktiskt kök med gasspis, gott om förvaringsutrymmen samt ett fräscht badrum med badkar. Missa inte chansen att bo i det bästa läget i Solna, Gamla Råsunda. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, härliga grönområden samt kommunikationer - helt enkelt ett hem många drömmer om! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@bronzefast.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2017 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
0.5
BOAREA
28 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme & VA
BYGGNADSÅR
1938
UTGÅNGSPRIS
1 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna fantastiska pärla! Här bor du på ytterst välplanerade kvadratmeter i en bostad med ett rogivande allrum som rymmer en sovdel, soffgrupp och matsalsgrupp, praktiskt kök med gasspis, gott om förvaringsutrymmen samt ett fräscht badrum med badkar. Missa inte chansen att bo i det bästa läget i Solna, Gamla Råsunda. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, härliga grönområden samt kommunikationer - helt enkelt ett hem många drömmer om.

Hall
Välkomnande hall med avhängningsyta samt vy över lägenhetens kök och allrum med härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Vitmålade väggar och slitstark klinker i svart.

Kök
Smakfullt kök med praktiska över och underskåp ger bra förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med gasspis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vackert fasettslipat kakel ovan bänkskivan samt härligt ljusinsläpp från fönster.

Allrum
Luftigt allrum med ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. På golvet ligger vacker parkett och väggarna är målade i ljusare ton. Här ryms en soffa, sovdel och annan möblering som kan önskas.

Badrum
Fräscht badrum med klinker i beige och kakelplattor på väggarna i vitt. I badrummet finns badkar, handfat med tillhörande kommod, handdukstork och spegelskåp.


Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd på vinden med nyttjanderätt
-Lägenheten anges som 1 RoK enligt mäklarbild

Omgivning
Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 12 min. En kort promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM