ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Fredsgatan 15, våning 5/5
Välkommen till denna unika trea med ett helt insynsskyddat läge på attraktiv adress i centrala Sundbyberg. Här möts charmen av vindslägenhet samt den härliga terrassen som gör detta till en bostad utöver det vanliga. Socialt och rymligt vardagsrum med access till bostadens mysiga terrass med milsvid utsikt över Sundbybergs takåsar. Denna pärla har allt man kan önska sig, välkommen att längta hem! För mer info kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på 070-210 28 19.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3162 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
5
BOAREA
61 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
BYGGNADSÅR
1939
UTGÅNGSPRIS
4 595 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till denna otroligt charmiga trea på attraktiv adress i centrala Sundbyberg, där charmen av vindslägenhet samt den härliga terrassen gör detta till en bostad . Rikligt med ljusflöde i kombination av materialval av klass genomgående i lägenheten skänker en rogivande atmosfär. Socialt och rymligt vardagsrum med access till bostadens mysiga terrass med milsvid utsikt över Sundbybergs takåsar. Denna pärla har allt man kan önska sig, välkommen att längta hem!

- Vindslägenhet med fönster i två väderstreck
- Fantastisk terrass i sydväst läge
- Milsvid utsikt
- Högst upp i huset
- Insynsskyddat läge
- Genomgående
- Kort kö till parkeringsplats
- Dolda tillgångar i form av 5 hyresrätter
- 4 lokaler som genererar goda intäkter till föreningen
- Stabil förening
- Attraktiv adress
- Centralt läge
- Nära kommunikation
- Nära service och matbutiker
- Många restauranger i området

HALL
Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning, städskåp samt garderob.

SOVRUM
Stort sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, tre stora inbyggda garderober. Härligt ljusinsläpp från stort fönster.

ARBETSRUM/SOVRUM
Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng alternativt skrivbord och bokhyllor om man istället vill nyttja detta som ett arbetsrum. Härligt ljusinsläpp från det stora fönstret.

KÖK
Parkettgolv och vitmålade väggar. Köksluckor i vitt, arbetsbänk laminat med vitt kakel ovan. Köket utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt och kyl/frys. Matbord vid fönstret med plats för 6 personer och en härlig utsikt över Sundbybergs takåsar.

BADRUM
Vitt kakel på vägg och matta på golv. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan, uttag för tvättmaskin, och handdukstork.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med vindskaraktär, parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för stor soffgrupp, här ryms det stora sällskapet. Stora härliga fönster skänker rummet ett naturligt ljusflöde. Utgång till terrassen.

TERRASS
Fantastisk terrass med en milsvid utsikt mot Sundbybergs takåsar. Här kan man av många soltimmar i goda vänners lag. Med ett insynsskyddat och ostört läge blir detta bostadens naturliga samlingspunkt! Utrustat med infravärme, eluttag och markis! Välkommen att njuta av något helt unikt!

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter.
I princip utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger.
Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM