ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Torsgatan 82, våning 10
Exklusiv lägenhet högt upp över takåsarna i söderläge! På Torsgatan 82 hittar du en lägenhet i toppklass till salu, beläget i de unika Norra Tornen husen som är ritade av det prisbelönta och världsledande arkitektkontoret OMA. Här finner du ett hem för den kräsne med faciliteter i byggnaden så som gym, biorum och en egen relax-avdelning med bastu. Lägenheten är inredd med lyxiga materialval som är speciellt framtagna för Norra Tornen. Lägenheten bjuder på en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp och exklusiv terrass i söderläge och utsikt över Stockholm med glasräcken, vilket gör denna lägenhet till något utöver det extra! Preliminärt tillträde: September 2018 Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3569 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
10
BOAREA
57 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA
BYGGNADSÅR
2016-2019
UTGÅNGSPRIS
5 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Exklusiv lägenhet högt upp över takåsarna i söderläge! På Torsgatan 82 hittar du en lägenhet i toppklass till salu, beläget i de unika Norra Tornen husen som är ritade av det prisbelönta och världsledande arkitektkontoret OMA. Här finner du ett hem för den kräsne med faciliteter i byggnaden så som gym, biorum och en egen relax-avdelning med bastu. Lägenheten är inredd med lyxiga materialval som är speciellt framtagna för Norra Tornen. Lägenheten bjuder på en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp och exklusiv terrass i söderläge och utsikt över Stockholm med glasräcken, vilket gör denna lägenhet till något utöver det extra!

Hall
Välkomnande hall med hallförvaring. Luckor och täcksidor i ljusgrå kulör likt kök. Stomme i valnötsutseende.

Kök
Trendigt och exklusivt kök med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finns en gedigen bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå natursten, diskho i rostfritt stål, blandare från Dornbracht och integrerad LED-belysning under överskåp. Köket är utrustat med helintegrerad kyl/frys och diskmaskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll från Miele. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med vitmålade väggar i anslutning till den härliga balkongen. Här finns multimediauttag.

Sovrum
Rymligt sovrum med storartat fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för stor säng och övrig möblering. Gott om plats med kläder i den rymliga garderoben.

Badrum
Lyxigt badrum med spa-känsla. En sober färgsättning med ljust klinkergolv och ljusgrå plattor av natursten på väggarna. Badrummet är utrustat med specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring, tvättpelare i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg, elburen handduksstork samt infällda downlights i tak.

Terrass
Exklusiv, indragen terrass med glasräcken.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Preliminär tidpunkt för tillträde: September 2018
-Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan
-Lägenheten är under konstruktion och säljs på ritning
-Med reservation för ändringar. Eventuella avvikelser ersätts med likvärdiga material enligt Oscar Properties.

Område
Norra Tornen ligger på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden är en urban, tät stadsdel med både arbetsplatser och bostäder. Närheten till Vasastan, centrala Stockholm och Hagaparken gör området till ett attraktivt bostadsområde. De första bostäderna har börjat byggas och intresset för dessa är stort. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Innovationen består av 182 bostadslägenheter och två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter och föreningar i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Lokalarea om ca 351 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Gå gärna in på föreningens fina hemsida https://www.brfinnovationen.se/

Innovationen är ett unikt konceptboende med tillgång till utrymmen och tjänster enligt nedan:
- Bokningbar festvåning med terrass
- Exklusiv övernattningslägenhet som går att hyra
- Gym med bastu. Finns på våning 3. Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
- Garage med hiss ända ner. Garaget hyrs ut via Stockholms parkering. För info gå in på www.stockholmparkering.se/hagastaden
- Biorum
- Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss.
- Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning.
Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.
- Gästmatsal/festlokal
- Bokningsbara tjänster så som städhjälp, fönsterputs, matleverans, personlig tränare, mottagning av leveranser via Oscar Properties egen plattform, Oscar Properties world

TV och Bredband
IP-TV och bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften. Möjlighet till fast telefon saknas.

Parkering
Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är
benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. Garaget öppnar i början av 2019. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.
Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området. Garaget får över 1 030 p-platser, anläggningen kommer innehålla över 200 laddplatser för elbilar med möjlighet att utöka till alla platser när efterfrågan ökar. Läs mer på http://www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Underhållsplan och renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar.

Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.
Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är ett expanderande område och Norra Stationsparken kommer bli ett trevligt promenadstråk med butiker, caféer och restauranger.

Övrigt
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källarplanet.
Inga planer i dagsläget att höja avgiften enligt styrelsen.
Föreningens styrelse kommer inte godkänna en juridisk person som medlem.
Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt
att bosätta sig permanent i lägenheten.

För mer information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM