ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Ankdammsgatan 24B, 5tr
Varmt välkommen till denna välplanerade fyrarummare med genomgående planlösning och stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Fokus på stora sällskapsytor skapar en öppen och social bostad där många gärna vistas. Separata sovrum med platsbyggda garderober, ljust badrum och stilrent kök ger en praktisk bostad på bästa läge. Bostaden befinner sig högt upp i fastigheten och ligger nära storstadspulsen samt grönområden som erbjuder vackra promenadstråk. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3030 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
5
BOAREA
82.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA
BYGGNADSÅR
1962
UTGÅNGSPRIS
3 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkommen till denna välplanerade fyrarummare med genomgående planlösning och stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Fokus på stora sällskapsytor skapar en öppen och social bostad där många gärna vistas. Separata sovrum med platsbyggda garderober, ljust badrum och stilrent kök ger en praktisk bostad på bästa läge. Bostaden befinner sig högt upp i fastigheten och ligger nära storstadspulsen samt grönområden som erbjuder vackra promenadstråk. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall som öppnar upp mot köket och erbjuder goda avhängningsmöjligheter invid dörr. Gott om plats för avlastningsmöblering om så önskas. Vita väggar och mörkgrå klinker på golv.

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta utgörs av det stora och väldisponerade vardagsrummet med gott om plats för soffa, tv-möblemang och matsalsgrupp. Stora fönsterpartier med utsikt över blå himmel ger rummet ett härligt ljusinsläpp, här finns även utgång till bostadens rymliga balkong. Vitmålade väggar och elegant genomgående trägolv.

Kök
Fullt utrustat kök med stilrena materialval bjuder på gott om förvaring i köksskåp bakom träluckor och rostfria handtag. Stänkskydd i form av vita kakelplattor ovan ljus mineralmönstrad arbetsbänk som erbjuder goda arbetsytor. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt. Här finns gott om plats för matsalsbord för trevliga middagar med nära och kära.

Master Bedroom
Fridfullt Master Bedroom med generöst fönster som skänker ett fint ljusflöde. I sovrummet finns smart förvaring i form av platsbyggda garderober bakom vita dörrar, gott om plats för dubbelsäng, byråer och nattduksbord. Vitmålade väggar och genomgående trägolv.

Sovrum 2
Välplanerat och rogivande sovrum som med fördel kan disponeras som antingen sovrum, arbetsrum eller gästrum. Naturligt ljusinsläpp från fönster, vitmålade väggar, trägolv och rymligt med yta för valfri möblering.

Sovrum 3
Genomgående sovrum med vitmålade väggar, trägolv, stort fönster och gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande möblering. Generöst med förvaring i platsbyggd garderob bakom vita dörrar.

Balkong
Generös balkong med utgång via vardagsrummet i bra läge där du kan koppla av med fantastisk utsikt över blå himmel och takåsar för mysiga middagsbjudningar. Gott om plats för valfri möblering och tillhörande blomsterplanteringar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med vitkaklade väggar och klinkergolv i sober ton. Badrummet är utrustat med elegant handfat och tillhörande kommod, handukstork, spegelskåp med inbyggda spotlights, toalett, och dusch bakom stilren glasvägg.

Övrigt
-Till varje lägenhet finns både ett källar samt vindsförråd.

OMRÅDE
Bostaden är belägen ett stenkast från Solna centrum som har all service du behöver, Friends Arena och Mall of Scandinavia - Skandinaviens största galleria med ett fantastiskt utbud av shopping, restauranger och nöjen. Området kring Arenastaden är en mötesplats för hela världen. I direkt närhet finns butiker, bageri, lunchrestauranger och livsmedelsbutiker.
Här finns mycket goda kommunikationer via t-banans blå linje, tvärbana och bussar. Med buss 515 från Råsundavägen kan du åka hela vägen in till Stockholm City, Odenplan. På vägen passerar du Solna Station (pendeltåg) och Karolinska sjukhuset.
I området finns grönska och fina promenadstråk med vatten, bland annat Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden runt Råstasjön och Lötsjön.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM