ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 30, 12tr
***Tillval för över 100.000kr***Välkommen till en av Evenemangsgatans bästa tvårumslägenheter med inglasad balkong i söderläge och fri utsikt mot Råstasjön! Bostaden erbjuder tilltalande och tidlösa materialval. En välplanerad lägenhet med rymlig klädkammare, stort badrum med tvättmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett rogivande sovrum. På den mysiga balkongen kan ni koppla av med en härlig utsikt och magiska solnedgångar där inget skymmer. Ett toppenboende med närhet till Mall of Scandinavia som erbjuder all tänkbar service och shopping i världsklass, Friends Arena, naturområdena vid Råstasjön och gott om kommunikationer inom promenadavstånd. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3420 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
12
BOAREA
54 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, vatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (kanalpaket lagom)
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
2 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en av Evenemangsgatans bästa tvårumslägenheter med inglasad balkong i söderläge och fri utsikt mot Råstasjön! Bostaden erbjuder tilltalande och tidlösa materialval. En välplanerad lägenhet med rymlig klädkammare, stort badrum med tvättmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett rogivande sovrum. På den mysiga balkongen kan ni koppla av med en härlig utsikt och magiska solnedgångar där inget skymmer. Ett toppenboende med närhet till Mall of Scandinavia som erbjuder all tänkbar service och shopping i världsklass, Friends Arena, naturområdena vid Råstasjön och gott om kommunikationer inom promenadavstånd. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkommen in i en öppen och rymlig entré med gott om avhängningsmöjligheter samt plats för att ställa skor. Här är golvet av ekparkett och väggarna är vita.

Badrum
Modernt badrum med kakel och klinker som går i vitt och beigt. Här finns ett handfat med tillhörande kommod i vitt, spegel med ovanliggande belysning, wc, duschhörna bakom glasdörr, handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Köket är praktiskt planerat och modernt utrustat med fina materialval och all nödvändig maskinell utrustning. Här har du gott om förvaring och välplanerade ytor. De speglade luckorna i vitt går snyggt ihop med den mineralmönstrade bänkskivan i laminat och de svarta kakelplattorna ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen i köket består av kombinerad kyl/frys, ugn, häll, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger möjlighet till en stor matplats som rymmer många vänner. Bara att slå upp dörren och ni kan bjuda på hemlagat i ert nya kök redan första dagen. Vita väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket och det ger en rymlig social yta. Ett stort fönsterparti släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vita. Här ryms en generös soffgrupp, tv-möblering och annat som önskas. Härifrån når ni den inglasade balkongen.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med likadana materialval som i lägenhetens övriga rum - ekparkett och vita väggar. Ett fönster släpper in gott om ljus och här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och generös förvaring i rummets garderober längs väggen.

Balkong
Den mysiga balkongen med en underbar utsikt över Råstajsön är en härlig plats att ta del av i lugn och ro, njut av solnedgången eller varför inte avsluta middagen med något gott. Balkongen är inglasad och ligger i soligt söderläge. Under sommarhalvåret är det solsken från 7 på morgonen till kl. 18 på kvällen.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd

Område
Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem.

I området finns goda kommunikationer med bland annat pendeltåg till Odenplan som ligger en station bort och endast 7 minuter till T-centralen samt 30 minuter till Arlanda. T-banans blå linje går från Solna Centrum eller Näckrosen. Här finns även goda bussförbindelser med löpande bussar till Solna C. Det är bara 15 minuters promenad upp till tvärbanan vid Solna station. Därifrån kan man åka spårvagn i 10 minuter till exempelvis Bromma flygplats, Bauhaus, City Gross och Plantagen. Tunnelbanans gula linje kommer stå färdig år 2022. Ingången kommer att vara ca 5 minuters promenad bort, på Dalvägen.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pressläktaren är en äkta bostadsrättsförening som består av ett 21 våningshus om totalt 143 bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 1 lokal. Föreningen äger fastigheten Solna Nationalarenan 11 som är en 3D-fastighet, som urholkas av fastigheterna Nationalarenan 1 och 5.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagns- och rullstolsförvaring
-Soprum för hushållssopor
-Cykelrum
-Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.

TV- OCH INTERNET
Huset är anslutet till Telia Triple play (TV, Telefoni, Bredband). I månadsavgiften ingår bredband (700/700Mbits) och kabel-TV (kanalpaket lagom). Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu. I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

ÖVRIGT
-Juridisk person godkänns inte.
-Delat ägandeskap kan accepteras beroende på kreditvärdighet
-I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har gemensamt elavtal.
-Föreningen har kompletterat fastighetsförsäkringen med ett kollektivt bostadsrättstillägg.
-Besök gärna föreningens hemsida på http://www.presslaktaren.se/

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM