ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Gamla Enköpingsvägen 152
Fantastiskt ljus och välplanerad lägenhet med bra standard med tillval för 62.000 kr i expansiva Ursvik, Sundbyberg! Här finner ni en lägenhet högst upp i fastigheten med en social entrébalkong och goda förvaringsmöjligheter. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och fräscht badrum med tvättpelare. Ett stilrent och funktionellt kök med goda arbetsytor och fina materialval. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett utegym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små. Ursvik är en stadsdel under uppbyggnad. Med en kvart till Stockholm City och naturen inpå knuten blir det stadens gröna hörn. En levande stadsdel med både bostäder och arbetsplatser. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 0708104822 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2786 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
44.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme & VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
1 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Fantastiskt ljus och välplanerad lägenhet med bra standard med tillval för 62 000 kr i expansiva Ursvik, Sundbyberg! Här finner ni en lägenhet högst upp i fastigheten med en social entrébalkong och goda förvaringsmöjligheter. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och fräscht badrum med tvättpelare. Ett stilrent och funktionellt kök med goda arbetsytor och fina materialval. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett utegym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små. Ursvik är en stadsdel under uppbyggnad. Med en kvart till Stockholm City och naturen inpå knuten blir det stadens gröna hörn. En levande stadsdel med både bostäder och arbetsplatser. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och vy mot den öppna planlösningen. Vackert 3-stavsgolv i vitpigmenterad ask samt vitmålade väggar, vilket är genomgående för lägenheten.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster och utgång till den sociala balkongen. Vita väggar och parkett på golvet. Öppen planlösning mot kök, vilket skapar en social atmosfär. här finns plats för både soffgrupp, tv-möblering samt matsalsgrupp.

Kök
Funktionellt och välutrustat kök med vita fronter, rostfria handtag samt kakelsättning i vitt ovan mineralmönstrad bänkskiva. Rostfria vitvaror från Electrolux i form av induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn samt diskmaskin. Goda arbetsytor samt gott om plats i både över- och underskåp samt bra ljus tack vara bänkbelysning med dimmerfunktion under väggskåp.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med generös golvyta som lämnar plats för stor säng, nattduksbord och övrig möblering. Vackert ljusinsläpp från fönster, ljus parkett och vita väggar skapar en härlig känsla av rymd. Utanför sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar.

Badrum
Stort badrum med duschhörna bakom vikbara dörrar i glas, wc, handfat med tillhörande kommod i vitt, spegelskåp med ovanliggande belysning, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt elburen handdukstork. Stilrent mörkt klinker och vitt kakel samt komfortgolvvärme.

Entrébalkong
Utanför lägenheten finns den södervända entrébalkongen där du kan njuta av solen. Här finns en sittbänk i trä med ett bord för kaffekoppen.

Övrigt
-Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 204 kr/mån
-Föreningen har individuell mätning och debitering av el samt varmvatten
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt

Omgivning
Ursvik är en stadsdel under uppbyggnad.Med en kvart till Stockholm City och naturen inpå knuten blir det stadens gröna hörn. En levande stadsdel med både bostäder och
arbetsplatser. Ursvik kommer successivt att byggas ut med nya gatustråk, mysiga caféer, restauranger, matbutiker och ett levande kulturliv där Ursviks torg kommer att spela en central roll. Redan idag finns en närbutik i Ursvik. För den som vill storhandla finns Coop och Willys på andra sidan E18. Ursvik är känt för sitt motions- och rekreationsområde och vackra natur. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m. Du har även nära till ett gym i Puls & Tränings regi som ligger i grannföreningen HSB brf Klingan.

Kommunikationer
Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre. Det går buss från Ursvik till Hallonbergen och Sundbybergs station samt mot universitetet och Ulriksdals pendeltågsstation. Tvärbanan ska byggas ut och nå Kista Centrum på några minuter åt ena hållet och Alvik åt det andra. Ursvik har direkt anslutning till E18, Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM