ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLLENTUNA
Ledungsvägen 25
*** För vägbeskrivning slå in Väringevägen Sollentuna*** Välkommen till ett fantastiskt boende i Bystaden där varje detalj är noggrant utvald! Här finns vackra materialval i form av Carrara marmor och läder/mässingsbeslag i köket, trestavsparkett i ek , mysig uteplats, arkitektsritad trappa med glasräcke och goda förvaringsmöjligheter under samt ett loft som går att inreda till en mysig sovplats. Planlösningen är effektivt utformad och de stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljus. Ateljéhuset har byggts i trä för att smälta in i det naturnära området, och projektet har samarbetat med välrenommerade svenska företag. Helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1548 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
BOAREA
20.5 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. sophämtning & brf försäkring
BYGGNADSÅR
2017-2018
UTGÅNGSPRIS
1 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Frånluftsvärmepump
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till ett fantastiskt boende i Bystaden där varje detalj är noggrant utvald! Här finns vackra materialval i form av Carrara marmor och läder/mässingsbeslag i köket, trestavsparkett i ek , mysig uteplats, arkitektsritad trappa med glasräcke och goda förvaringsmöjligheter under samt ett loft som går att inreda till en mysig sovplats. Planlösningen är effektivt utformad och de stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljus. Ateljéhuset har byggts i trä för att smälta in i det naturnära området, och projektet har samarbetat med välrenommerade svenska företag. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med vy mot den öppna planlösningen. Trestavsparkett i ek samt vitmålade väggar vilket är genomgående i hela lägenheten. Dimbara, infällda vita LED spotlights i tak. Gott om förvaring med flera platsbyggda garderober under trappa.

Vardagsrum och kök
Ljust, luftigt vardagsrum med högt i tak och härliga, stora fönsterpartier. Supermodernt kök med vita kökssnickerier och läderklädda mässinghandtag. Lyxig bänkskiva i 20 mm mattslipad Carrara marmor med 100 mm ovanliggande sockel och stänkskydd i bronstonad spegel. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn, kolfilterfläkt samt integrerad kombinerad kyl/frys. Från köket finns även utgång till träaltanen utanför.

Sovloft
Den arkitektritade trappan med glasräcke leder upp till ett mysigt sovloft.

Badrum
Modernt och lyxigt badrum med kaklade vita väggar och golv i slipad natursten Azul Valverde med inbyggd elburen golvvärme. Badrummet är utrustat med WC-stol, tvättställ med vit kommod, rund spegel 60 cm diameter, dusch med skärmvägg i härdat klarglas samt elektrisk handdukstork. Det finns goda tvättmöjligheter med kombinerad tvätt/torkmaskin. I badrummet finns det även installerad sensordstyrd badrumsfläkt.

Uteplats
Altan i trallplank med utgång från kök samt anslutande gräsmatta.

Övrigt
- Varje lägenhet har separat anläggning för uppvärmning och framställan av varmvatten. Varje bostadsrättshavare innehar egen vattenmätare och abonnemang hos kommunen för VA.
- Varje bostadsrättshavare ombesörjer själv abonnemang för TV och internet.
- Varje medlem svarar för inre underhåll exkl. värmeanläggning.
- En parkeringsplats tillhör lägenheten som ingår i årsavgiften.
- Enligt planritning är loftet ca 10 kvm (biarea).
- Driftkostnader går ej att ange då ägarna ej har bott i bostaden.

Område
Här bor du i en naturskön och avkopplande miljö belägen mellan mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat där ni kan njuta av träningsrundor, cykling och längdskidåkning i fina motionsspår. Inom promenadavstånd finns Väsjöbacken som är norra Stockholms största alpina skidanläggning. Väsjöns nya bostadsområde har planer som inkluderar byggnation av skola, förskolor och service. En kort promenad från Bystaden ligger busstationerna Väsjöbacken och Edsbergs sportfält, därifrån går bussar direkt till Sollentuna Centrum, Karolinska Sjukhuset och Sergels Torg. Från Sergels Torg till Edsbergs Sportfält går det även nattbussar som har en restid på 35 minuter.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM