ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 34, vån 17
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3103 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
12
BOAREA
49 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, vatten, digital TV, IP-telefoni och bredband
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Vattenburet radiatorsystem kopplat till fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till en nyproducerad lägenhet i Brf VIP-logen högt upp i fastigheten! Ett citynära boende med moderna materialval och smarta detaljer. Bostaden präglas av en modern öppen yta mellan kök och vardagsrum samt utgång mot den rymliga balkongen. Ett funktionellt och vackert hem med ett stilrent kök, spatiöst vardagsrum, fräscht badrum, lättmöblerat sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni i ett modernt område omgivna av shopping och nöje i form av Friends Arena samt Mall of Scandinavia. Vackra promenadområden runt Råstasjön och goda kommunikationer in till Stockholm city. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med vy mot lägenhetens öppna planlösning. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för att ställa skor. Vacker 3-stav ekparkett, mattlackad, vilket är genomgående för lägenheten.

Kök
Stilrent kök med praktiska över- och underskåp som rymmer gott om förvaring. Slitstark bänkskiva samt och bra vitvaror från Electrolux. Vita skåpsluckor, rostfria handtag, rostfri diskbänk samt kakelsättning i vitt ovan bänkskiva. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med härligt ljus från fönsterpartier och utgång mot den härliga balkongen. Här finns plats för soffgrupp, TV-möblering och matsalsbord samt stolar.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med lättmöblerad yta. Här finns plats för säng samt gott om plats för kläder i garderober längs vägg.

Badrum
Fräscht och modernt badrum med vita helkaklade väggar och klinker i sober färg. Badrummet består av WC, dusch, tvättställ med vit kommod och spegelskåp. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare, vilket ger en bekväm vardag.

Övrigt
-Tillträdesdag 2018-09-26
- Energideklaration ännu ej utförd.
- Undermätning av el för alla lägenheter, bostadsrättsföreningen har abonnemangen. Hushållsel debiteras efter förbrukning. Preliminär månadsavgift för el är 143 kr/mån enligt den ekonomiska planen.

Område
Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem.

I området finns goda kommunikationer med bland annat pendeltåg till Odenplan som ligger en station bort och endast 7 minuter till T-centralen. T-banans blå linje går från Solna Centrum eller Näckrosen. Här finns även goda bussförbindelser med löpande bussar till Solna C. Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg.

PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf VIP-Logen är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Cykel- och barnvagnsförråd finns i entréplanet. I gårdshuset finns ytterligare ett gemensamt cykelrum.
- Gemensam tvättstuga finns på plan 2.

PARKERING:
Garageplats för boende bokas genom Parkman.
- Heltid: 1 873 kr/mån
- Vardagar 17:00-08:00 samt helger: 936 kr/mån

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
- Delat ägandeskap accepteras

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM