ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Prästgårdsgatan 9a
Centrala Sundbybergs äldsta bostadshus! Sekelskiftesdröm från sent 1800-tal. Bostaden som är perfekt disponerad som en större 3:rok Genomsyras av påkostade materialval där funktionalitet med nyproduktion möter charmen från förr. Äntligen en bostad i C.R. Nybergs Lödlampsfabrik. Fastigheten uppfördes 1891 och är historisk värdefull i sin utformning och unik i sitt slag i Sundbyberg. Fastigheten har varsamt renoverats och byggts om till unika bostäder där gamla ursprungsdetaljer bevarats och stilfullt kombinerats med nya funktionella och högkvalitativa material. Utmärkt belägen på attraktiv adress med promenadavstånd till precis allting centrala Sundbyberg har att erbjuda! En fastighet rik på känsla och funktion med en unik atmosfär.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4043 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
78 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA
BYGGNADSÅR
1891
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Pepparkakshuset är en av centrala Sundbybergs mest omtalade fastigheter - alla på stan känner till det och har vid fikat pratat om det. Det finns inte någon som missat denna ståtliga fastighet från 1891. Bostaden är utrustat med exklusiva materialval genomgående, vackra original detaljer som valvade fönster, stuckaturer, djupa nischer och massiva spegelinnerdörrar. Bostaden har genomgående fiskbensparkett.

- Unikt boende, den enda av sin slag!
- Går att nyttja som 4 rok
- Låg avgift
- Vackra detaljer genomgående
- Högt i tak (ca 4 meter)
- Fönster i hela tre väderstreck
- Föreningen äger marken
- Sekelskifte, sent 1800-tal
- Egen upplåten uteplats
Hall
Välkomnande hall där vi möts av vackra golv, högt i tak och höga socklar. Goda avhäningsmöjligheter. Säkerhetsdörr. Bra med förvaring genom inbyggda garderober.

Kök
Vackert kökssnickeri utfört av HTH i grå nyans. Gott om förvaring genom vackra luckor upp till och ned till som matchar med stänkskyddet och den goda arbetsytan av kvarts komposit. Full maskinell utrustning med; kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin från Husqvarna, fläkt av märket Franke samt varmluftsugn och induktionshäll av märket Bertazzoni. Köket badar i ett härligt naturligt ljus genom det vackra fönsterna som är valvade i ett söderläge. I köket får man dessutom plats för ett matbord upp till 8 personer.

Badrum/WC
Ett toppfräscht badrum med allt man kan önska sig! Stengolv i mörkgrå ton och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med en badrumsspegel med belysning ovan det generösa handfatet, tillhörande kommod, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, vägghängd WC, dusch med duschvägg i klarglas. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme.

Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum med härligt ljusinsläpp. Här får har du plats för dubbelsäng med tillhörande möbler och nattduksbord.

Klädkammre
Bostadens klädkammare ligger i anslutning till bostsadens sovrum. Som ger ypperliga förvaringsmöjligheter genom integrerat Elfa-system.

Sovrum 2
Väl tilltaget sovrum med plats för fullstor säng, skrivbord och garderober.

Kontor/ Gästrum
Bostadens tredje rum nyttjas idag som kontor och gästrum. Funkar även bra som ett tredje sovrum.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönster som är södervända och ger en fantastisk rymd kombinerat med den fantastiska takhöjden. Här har man plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möbler.

Uteplats
Bostaden innehar en egen upplåten uteplats som är inramad av trevlig grönska.

Övrigt
- Idag disponeras lägenheten om 3 Rok enligt mäklarbild men kan disponeras som en fyra då ena sovrummet är uppdelat i två rum. Andra delen kan med fördel användas som antingen gästrum, sovrum eller kontor.
- Lägenheten är enligt mäklarbild uppmätt till 78 kvm. Enligt föreningens ritning är den 79 kvm.
- Lägenheten har ett gemensamt källarförråd

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter.
Utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger.
Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM