ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Mäster Simons väg 20
Här slutar sökandet! Välkommen till denna välplanerade tvårummare med en underbar balkong och fönster från tre väderstreck som låter bostaden bada i ljus! Med rymliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, ett vardagsrum och kök och goda förvaringsmöjligheter är detta ett komplett hem. Bostaden är belägen i populära Brf Hästskon i ett attraktivt läge i Frösunda med närhet till The Winery Hotel och Mall of Scandinavia som erbjuder fullt serviceutbud liksom utmärkta kommunikationer.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3569 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
55 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten och kabel-tv (basutbud)
BYGGNADSÅR
1997
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Här slutar sökandet! Välkommen till denna välplanerade tvårummare med en underbar balkong och fönster från tre väderstreck som låter bostaden bada i ljus! Med rymliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, ett vardagsrum och kök med goda förvaringsmöjligheter är detta ett komplett hem. Bostaden är belägen i populära Brf Hästskon i ett attraktivt läge i Frösunda med närhet till The Winery Hotel och Mall of Scandinavia som erbjuder fullt serviceutbud liksom utmärkta kommunikationer.

Hall
Modern rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla med klädstång. Dörren till höger leder till ett badrummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Plastmatta, kakel på väggar, badkar och wc

Kök
Orginalkök med vita luckor, vitmålade väggar och parkett golv.

Vardagsrum
Stort vardagsrum vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster. Plats för en stor soffgrupp samt önskad möblering. Vardagsrummet blir en anslutande punkt i lägenheten där du har tillgång till samtliga rum samt utgång till balkong

Sovrum 1
Fridfullt sovrum med en självklar plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Balkong
I anslutning till vardagsrummet finner ni denna härliga balkong i sydväst läge. Här kan man njuta av solen en stor del av dagen. Självklar plats önskat möblemang.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd

Område
Frösunda är en stadsdel i Solna som expanderar. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Endast fem minuters bilväg från Stockholm (Norrtull), alternativt 15 minuter för den som cyklar. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. I området finns en stor grönskande park med trevliga sällskapsytor. Här finns grönområden med planteringar och en trivsam bäck med en damm. Lekplatser för de yngre och grillplatser för de äldre är populära saker som lockar.
I närheten finns Hagaparken och Brunnsviken för den som uppskattar en fin natur. Vintern inbjuder till skridskoåkning medan sommaren är populär för solbad och picknick.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM