ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Solvallavägen 41
Välkommen till en välplanerad lägenhet i ett idylliskt villaområde. I denna finner du ett stort vardagsrum i anslutning till balkong med vacker vy över Sundbyberg. Vardagsrummet har dessutom genomgående fönsterparti mot balkongen vilket skapar ett underbart ljusinsläpp. Här har du en stilren och modern bostad med snyggt kök och mycket förvaring, renoverat badrum, ett stort sovrum samt ett extra rum som kan disponeras på flera sätt. Lägenheten har ett fint läge i Sundbyberg med goda kommunikationer och närhet till tunnelbana, buss, dagligvaruhandel och Sundbybergs centrum med dess utbud. Här finns många grönområden med mysiga promenadstråk, exempelvis kring Lötsjön och Duvbo eller längs Bällstaån.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2953 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
63 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
1957
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Vattenburen fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till en välplanerad lägenhet i ett idylliskt villaområde. I denna finner du ett stort vardagsrum i anslutning till balkong med vacker vy över Sundbyberg. Vardagsrummet har dessutom genomgående fönsterparti mot balkongen vilket skapar ett underbart ljusinsläpp. Här har du en stilren och modern bostad med snyggt kök och mycket förvaring, renoverat badrum, ett stort sovrum samt ett extra rum som kan disponeras på flera sätt.

Lägenheten har ett fint läge i Sundbyberg med goda kommunikationer och närhet till tunnelbana, buss, dagligvaruhandel och Sundbybergs centrum med dess utbud. Här finns många grönområden med mysiga promenadstråk, exempelvis kring Lötsjön och Duvbo eller längs Bällstaån.

Hall
Ljus och luftig hall med bra avhängningsmöjligheter där anslutning till samtliga av lägenhetens alla rum finns. Här ligger ett fint, grått klinkergolv. Det finns även god förvaring i de inbyggda garderoberna vid hallen.

Kök
Nyrenoverat kök med fina detaljer i form av genomgående stenkakel vid arbetsytor och spis. Bänkskivor i laminat och diskho i aluminium. Köket är fullt utrustat med kyl & frys och har mycket förvaringsutrymmen. Här finns även plats för upp till 4 matgäster.

Vardagsrum
Stort, härligt vardagsrum med vita väggar och ekparkett. Här finns gott om plats för möblering av både soffgrupp, matplats och tillhörande inredning. Du har dessutom direkt anslutning till balkongen. Det finns ingen insyn i lägenheten.

Balkong
En inglasad balkong i solläge med fin utsikt över Sundbybergs hustoppar och lummiga parker. På balkongen finns det ytor till att ställa upp med sittplatser och bord.

Badrum
Stilrent, modernt badrum som med den mörka kommoden bildar en fin kontrast till de ljusa, helkaklade väggarna. Utöver handfat, dusch och övrig grundutrustningen finns det handdukstork och en installerad tvättmaskin.

Sovrum/kontor
Rum som kan disponeras på många olika sätt. Fungerar just nu som sovrum/ kontor men kan även bli till en klädkammare.

Sovrum
Fint och rymligt sovrum där det finns goda ytor till att möblera upp med dubbelsäng och tillhörande inredning. I sovrummet finns precis som i övriga lägenheten ingen insyn.

Övrigt
-Obligatoriskt tillägg tillkommer om 63 kr/mån utöver angiven månadsavgift för bredband.

Område
Duvbo i Sundbyberg är ett lugnt och fint område med fantastisk närhet till naturen och promenader kring bland annat Lötsjön eller längs Bällstaån. Här har du även närhet till Sundbyberg centrum och det hela utbudet som kommer därtill. Bra matbutiker, välsmakande restauranger, banker, postkontor, apotek, bibliotek och hotell. Det är dessutom inte alls långt bort till Mall of Scandinavia och Friends
Arena om shopping önskas eller om man skulle vilja besöka något evenemang. Skolor och gymnasium finns precis i trakterna och är man sugen på att träna finns anläggningar och gym.

Du har goda kommunikationer från läget med både tunnelbana och buss där Duvbo T-bana är närmast. En resa till city går via blåa linjen på dryga 10 minuter och med hänsyn till områdets utbud av grönområden är anslutning på 10 min ingenting. Vill du ta anslutningar via buss är Duvkullavägen hållplats bara runt hörnet.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM