ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Honnörsgatan 5
Varmt välkommen till denna härliga 4:a belägen i Solnas mest expansiva område – Järvastaden. Just nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet som erbjuder er ett hem med halvöppen planlösning och rymlig uteplats. Vidare erbjuder lägenheten tre harmoniska sovrum, rymlig klädkammare, fullt utrustat kök, ljust vardagsrum samt två badrum varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Central placering i Järvastaden, närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana samt utmärkta cykelvägar hela vägen in till city. Tveka inte på att höra av er!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5343 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
89 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, V/A, Kabel-TV & bredband
BYGGNADSÅR
2006-2007
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram -Järvastaden som är Stockholms största satsning på många år. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter är det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på. Framförallt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. I området finns förskolor och grundskolor. Spegeldammsparken, Mulle Mecks lekpark och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsområde, Hagaparken samt Igelbäckens naturreservat!
Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.


PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Mönstringen i Järvastaden bildades 2006 och är belägen på Honnörsgatan 1-9 i Solna. Föreningens fastighet består av 4 st flerbostadshus med totalt 63 lägenheter samt 1 lokal med hyresrätt. Husen är byggda 2007. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Tvättstuga
-Gård med planteringar, sittplatser och lekytor
-Cykelrum finns på Honnörsgatan 1 med ingång från gården. Det finns även cykelställ på gården mellan husen.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2015, Sopanläggning, byte av vajer
2015, OVK
2016, Stamspolning av lägenheternas kök, badrum samt föreningens tvättstuga
2016, Yttre förrådshusen, brytskydd på dörrarna
2016, Garageport, byte av klämlist
2016, Rökluckorna i trapphusen, funktionstest
2016, Armaturen i trapphusen, byte för att kunna använda LED
2016-2017, Hissarna, underhåll av elektronik
2017, Balkonger (vissa), mjukfogar
2017, Besiktning av lägenheternas elskåp
2017-2018, Balkonger (vissa), armeringsjärn
2017, Armaturen i utomhusbelysningen, byte för att kunna använda LED
2017, Hissarna, underhåll av elektronik
2018, Sopanläggning, byte av vajer

PÅGÅENDE/PLANERADE RENOVERINGAR
2018, Delvis ommålning

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till Ownit för kabel-TV och bredband. Kabel-Tv basutbud och 100 mbit bredband ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Det finns garage om 52 platser, varav 26 hyrs ut till medlemmarna i föreningen. Övriga 26 platser hyrs ut till grannföreningen Brf. Granatäpplet. Det finns en kölista med ett tiotal i kö för tillfället (2018-07-12).

ÖVRIGT
-Juridisk person godkänns inte som köpare
-Föreningen godkänner delat ägande
-Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift debiteras köparen och kan tas ut efter beslut av styrelsen
-Styrelsen har som mål att höja avgiften med 2% per år för att möta kraven på linjär avskrivning

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM