ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Wiboms väg 10
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4606 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
2
BOAREA
94 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme,VA och kabel-TV
BYGGNADSÅR
1967
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Fantastisk möjlighet att förvärva denna nyrenoverade fyrarumslägenhet med fräscha ytskikt och moderna materialval. Vackert rutmönstrat trägolv i ljus nyans är genomgående för hela lägenheten. Stambytt och nyrenoverat badrum samt extra WC. Köket är totalrenoverat med iögonfallande bänk-och väggskiva i ljus sten. Här finns även en lyxig Walk-In-Closet med heltäckningsmatta samt tre harmoniska sovrum. Lägenheten karaktäriseras av en generös takhöjd och fint ljusinsläpp, vilket skapar en härlig känsla av rymd. Här bor ni ett barnvänligt område med fina grönområden samt närhet till serviceutbud och kommunikationer. Varmt välkomna!

Hall
Välkomnande hall med nya ytskikt i form av nylagt golv, nymålade väggar och nya golvlister. Goda förvaringsmöjligheter samt gott om plats för att hänga av ytterkläder samt ställa skor.

Walk-In-Closet
Lyxig Walk-In-Closet med heltäckningsmatta och nymålade ytskikt i grå färgskala. Här kan ni äntligen skapa ordning och reda för era kläder samt skor.

Badrum
Fräscht badrum i tidlös design som både stambyttes och renoverades under 2015. Klinker i ljusgrå nyans samt vita kakelplattor på vägg, ger ett sobert helhetsintryck. Badrummet består av WC-stol, dusch bakom vägg i klarglas, spegelskåp, handdukstork samt tvättställ med tillhörande kommod i vitt. Här är det även framdraget för tvättmaskin.

WC
Även gästtoaletten är stambytt samt renoverad under 2015. Stilren klinker i ljusgrå nyans samt vitmålade väggar. Här finns WC-stol, tvättställ samt spegelskåp. Kakelsättning i vitt bakom handfat.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med nytt golv, nymålade väggar, element och fönster samt nya golvlister. Rikligt med ljusinsläpp från fönster i fil som skapar en härlig känsla av rymd i kombination med den generösa takhöjden, Vacker utsikt mot Ulvsunda sjön samt grönområden, vilket gör detta till ett perfekt rum man gärna vistas i. Öppen modern planlösning mot kök som skapar en social karaktär med gott om plats för umgänge. Härifrån når ni den ljuvliga balkongen som rymmer ett caféset och växtligheter, praktisk trätrall på golv.

Kök
Stilrent och modernt kök som totalrenoverats: nya stommar, luckor, vitvaror, bänk-och väggskiva i ljus sten, infälld diskho, golv, golvlister och nylagt golv. Köket är utrustat med häll, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, fläkt samt kyl och frys. Under väggskåpen sitter även bänkbelysning. Framdragning av ny el samt jordande kontaktuttag. Vägg som praktisk delar av rummet och skapar en naturlig matplats som rymmer cirka 6 personer.

Sovrum 1
Spatiöst sovrum med fint ljusinsläpp från fönster och vackra materialval likt resterande rum i lägenheten. Här finns plats för stor säng samt övrig möblering,

Sovrum 2 & 3
Harmoniska sovrum med utsikt som vetter mot Ulvsundasjön och grönskande områden. Här finns gott om plats för säng samt övrig möblering. Något utav rummen kan även disponeras som till exempel hemmakontor.

Område
Rogivande område på återvändsgata i Huvudsta, med fantastiska grönområden såsom Huvudstabadet, H-gård, klipp och bryggbad vid Mälarens strand.
Barnvänlig utemiljö med stora lekytor. Endast 3 minuter från bostaden finner ni Tallbackaskolan som undervisar förskoleklasser samt årskurs 1-9.
För dig som gillar att träna finns granbacka inom några minuters promenad. Här finns möjlighet till styrketräning, aerobics,spinning,solarium samt massage.
Boendeparkering via Solna stad finns tillgängligt mot en kostnad kring 300/mån alternativt 750/kvartalet.

Kommunikation
Med ca 3 minuters gångavstånd till västra skogens T-bana, som tar dig vidare till Stockholm city på ca 6-7 minuter.
Från T-centralen når du hela Stockholms olika tunnelbanelinjer.
Cykel/Gångväg längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg via Huvudsta till City.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM