ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Banmästargatan 10
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1761 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
BOAREA
32.5 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Bli den första att flytta in i denna väldisponerade etta, med Ulriksdals bästa läge! Härlig uteplats om ca 9 kvm och öppen planlösning som genererar sociala ytor för härligt
umgänge. Här finner du en rymlig sovalkov med plats för säng samt goda förvaringsmöjligheter i garderob. En smart planerad bostad som har alla bekvämligheter som kan önskas, med både kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin i köket. Fint ljusinsläpp från fönsterpartier och tidlösa materialval i form av ekparkett samt vitmålade väggar. Brf Slottsallén 1 i Ulriksdal bor du bra. Här bor du i ett härligt grönt område med friluftsliv och motion utanför dörren och med goda kommunikationer när du vill ta dig längre. Härifrån kan du snabbt och enkelt ta dig till både city eller Arlanda. Varmt välkommen!

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober och gott om plats för att hänga av ytterkläder samt ställa skor. Vitmålade väggar samt vacker mattlackad ekparkett, vilket är genomgående för lägenheten. Säkerhetsdörr.

Badrum
Modernt badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vita kakelplattor på väggarna samt mörk klinkers på golv. I övrigt är badrummet utrustat med vit kommod, spegel, WC-stol, och dusch med en rak dörr i klarglas/borstad aluminium.

Kök
Tidlöst kök från Vedum med vita fronter, rostfria handtag, ljusgrå bänkskiva och kakelsättning i vitt ovan bänkskiva. Fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux i form av inbyggnadsugn, häll, mikrovågsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum
Öppen planlösning med got om yta mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social atmosfär där du enkelt kan umgås med vänner och familj. I anslutning till vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som förlänger rummet under sommartider.

Sovalkov
Separat sovrumsdel med plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i garderob. Fint ljusinsläpp från fönster.

Övrigt
-Tillträde sker 2018-09-07
-Till lägenheten ingår ett förråd med nyttjanderätt.
-Fjärrvärme, individuell mätning av varmvatten i varje lägenhet.

Omgivning
I Brf Slottsallén 1 i Ulriksdal bor du bra. Här bor du i ett härligt grönt område med friluftsliv och motion utanför dörren och med goda kommunikationer när du vill ta dig längre. Härifrån kan du snabbt och enkelt ta dig till både city eller Arlanda. Området kombinerar flerfamiljshus med stadsradhus för att på så sätt skapa en unik och spännande stadskaraktär. För den som är sugen på shopping ligger Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker, restauranger och biograf endast en kort bit bort. Pendeltåget som nås strax utanför dörren tar dig till city på knappt tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. Du som väljer bilen kommer smidigt ut på E4 och E18. Och du som gärna cyklar tar dig enkelt till universitet, city och Kista centrum. I Ulriksdal finns både förskola och skola F-9. Intill ditt nya hem finns grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM