ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Vinthundsgatan 88
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet i populära Järvastaden. Med fönster i två väderstreck och ljus färgsättning skapas en bostad med behaglig karaktär. Optimalt vardagsrum som är placerat med en delvis öppen planlösning mot kök vilket skapar hemmets självklara samlingsplats. Utöver detta erbjuder lägenheten ett fullt utrustat kök, ett modernt helkaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin samt två harmoniska sovrum och en lyxig walk in closet. Här finner ni ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym och grönområden.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3925 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
2
BOAREA
79 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2015-2016
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet i populära Järvastaden. Med fönster i två väderstreck och ljus färgsättning skapas en bostad med behaglig karaktär. Optimalt vardagsrum som är placerat med en delvis öppen planlösning mot kök vilket skapar hemmets självklara samlingsplats. Utöver detta erbjuder lägenheten ett fullt utrustat kök, ett modernt helkaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin samt två harmoniska sovrum och en lyxig walk in closet.

Här finner ni ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym och grönområden.

Hall
En välkomnande hall med fräscha vita väggar som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob.

Vardagsrum
Med stora fönsterpartier i två väderstreck ges ett fantastiskt ljusinsläpp och frambringar bostadens självklara samlingsplats. God plats för soffgrupp, tv-möbel och tack vara den delvis öppna planlösningen mot köket skapas en självklar plats för matbord. Från vardagsrummet/köket tar man sig ut till lägenhetens balkong.

Kök
Köket är stilrent inrett med vita skåpsfronter och ljus bänkskiva. Maskinell utrustning i form av kyl och frys, integrerad mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Gott om förvaring i över- och underskåp som lämnar gott om plats för arbetsytor.

Sovrum 1
Ett harmoniskt sovrum med generös golvyta som ger gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Lyxig walk in closet med goda förvaringsmöjligheter. Härligt ljusinsläpp från fönster, vilket skapar en känsla av rymd.

Sovrum 2
Disponeras idag som kontor men med plats för enkelsäng och övrig möblering. I den platsbyggda garderoben finns goda möjligheter till förvaring.

Badrum
Modernt och helkaklat badrum i sober färgsättning som går i vitt och svart. Dusch bakom glasvägg, handfat med tillhörande kommod samt handdukstork. En praktisk avlastningsbänk och flera överskåp ger goda förvaringsmöjligheter. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Stor och rymlig inglasad balkong med trätrall på golv. Här finns gott om plats för möblemang, blomsterplantering samt stor grill.

Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram -Järvastaden som är Stockholms största satsning på många år. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter är det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på. Framförallt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. I området finns förskolor och grundskolor. Den nyanlagda Spegeldammsparken, Mulle Mecks lekpark och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsområde och Igelbäckens naturreservat!

Kommunikationer
Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Brotorp i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening som består av 94 stycken lägenheter varav samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken och bildades den 27 augusti 2007 och registrerades hos Bolagsverket den 1 oktober 2007. Fastigheten bebyggdes 2015-2016.

RENOVERINGAR
Husen är nybyggda och således har inga renoveringar gjorts eller är planerade

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-På de gemensamma gårdarna finns två lekplatser samt ett antal odlingslotter för de boendes egna plantering
-En föreningslokal/styrelserum
-Grovtvättstuga
-Barnvagns- och rullstolsrum finns i källarvåningen
-Cykel och lägenhetsförråd finns i källarvåningen

TV- OCH INTERNET
Föreningen har en gruppanslutning för TV och Bredband via ComHem. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 160kr/mån

PARKERING
Föreningen innehar 57 garageplatser som uthyres för 1 100 kr/mån och 3 handikapplatser. Vid intresse går det att ställa sig i kö som hanteras av Core park. Alternativt boendeparkering i Sundbyberg som kostar 300 kr/mån. www.sundbyberg.se

ÖVRIGT
-Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten. Kostnaden är för närvarande baserad på en schablon avgift per kvm
-Föreningen har valt att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter
-Juridisk person godkänns ej
-Föreningen godkänner ej delat ägandeskap
-Överlåtelseavgift betalas av köparen och tas ut enligt stadgarna
-Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår ej i månadsavgiften
-För mer information besök föreningens hemsida, https://www.hsb.se/stockholm/brf/brotorp/

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM