ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Jungfrudansen 9
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet på populära Jungfrudansen. Lägenheten är genomgående och belägen högst upp i huset med inglasad balkong. Öppen planlösning över kök och vardagsrum skapar en härlig social karaktär. Fina materialval såsom vaxad ekparkett, garderober med skjutdörrar i spegelglas och väggar i stilren vit nyans. Fantastiska förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och walk in closet. Köket är fullt utrustat och påkostat med till exempel en köksö i ett enda stycke vit mineralkomposit och en extra bred induktionshäll. Två harmoniska sovrum samt en lyxig walk in closet. Badrummet är ljust och fräscht med kakel i vitt och klinker i en modern mörkgrå nyans, takdusch, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4456 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
4
BOAREA
81 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme, VA och El.
BYGGNADSÅR
1973
UTGÅNGSPRIS
3 695 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet på populära Jungfrudansen. Lägenheten är genomgående och belägen högst upp i huset med inglasad balkong. Öppen planlösning över kök och vardagsrum skapar en härlig social karaktär.
Fina materialval såsom vaxad ekparkett, garderober med skjutdörrar i spegelglas och väggar i stilren vit nyans. Fantastiska förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och walk in closet.
Köket är fullt utrustat och påkostat med till exempel en köksö i ett enda stycke vit mineralkomposit och en extra bred induktionshäll. Två harmoniska sovrum samt en lyxig walk in closet. Badrummet är ljust och fräscht med kakel i vitt och klinker i en modern mörkgrå nyans, takdusch, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp.
Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.

Hall
Välkomnande hall med väggar i vit ton och vacker ekparkett. Rymligt med gott om avhängningsmöjligheter och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsvägg.

Kök
Modernt kök med stilrena materialval såsom bänkskiva i vit mineralkomposit, vask i vit granitkomposit, vita fronter och vita stänkskydd. Praktisk köksö med goda arbetsytor och plats för barstolar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i lådor samt över- och underskåp. Köket består av en bred induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, quooker samt french door kyl och frys med soda stream, kolfilter och ismaskin.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med öppen planlösning mot kök, här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, läshörna, TV- möblering samt matsalsgrupp.
Den platsbyggda bokhyllan når från golv till tak. Vacker enstavs ekparkett samt väggar i en vit nyans och rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti.

Badrum
Ljust badrum med vitt kakel och klinker i en modern grå nyans, med golvvärme, spotlights i tak och takdusch. Inredningen består av elburen handdukstork, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp och bänkskiva över tvättmaskin.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med samma genomgående ekparkett som övriga rum och vita väggar. Här finns plats för dubbelsäng, läshörna samt övrig möblering. Härligt ljusinsläpp från fönster och balkong, vilket skapar en känsla av rymd.

Sovrum 2
Fridfullt sovrum som idag disponeras som ett gästrum av nuvarande ägare. Detta rum kan även användas som arbetsrum, barnrum eller en extra walk in closet. Här finns plats för enkel säng, arbetshörna samt övrig möblering. Ljust trägolv och väggar i creamvit nyans.

Balkong
Balkong i ett rogivande läge med vy över grönområde och vackra fasader. Här finns plats för balkongmöbler samt växter. Balkongen är helinglasad.

Övrigt
- Juridisk person accepteras inte som medlem
-Delat ägarskap godkänns
-Källarförråd tillkommer med nyttjanderätt.
-Cykelförråd, barnvagnsrum och övernattningslägenhet i huset.

Område
Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till Mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg. I området finns bl.a. Pampas Marina, Huvudsta Slottsområde samt populära Huvudstabadet som har en 50-meters utomhusbassäng. Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. Ett stenkast från lägenheten når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter.
Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Till fots eller med cykel kan du snabbt ta dig till Solna centum och Friends Arena (ca.10-15 min) eller till Fridhemsplan längs Karlbergskanalen (ca.10 min med cykel eller ca 25 min till fots). Med bil är du 2-3 min från Essingeleden. På Jungfrudansen 9 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På bara 100 m nås t-banan som tar dig till T-centralen och Kungsträdgården på ca 8 min. Det finns även bussar till Karolinska och västerut mot Sundbyberg och Hagaparken.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Jungfrudansen 1 bildades 28 december 2004. Föreningen äger fastigheten Palsternackan 1 med tillhörande mark i Solna stad norr om Stockholm. Föreningens fastighet består av två flerfamiljshus, sammanbundna med en kulvert i den övre källaren. I huset finns 232 lägenheter och en föreningsexpedition. Av lägenheterna är 2017-01-31 totalt 196 bostadsrätter och 36 hyresrätter.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Miljöstuga för grovsopor och elektronikskrot
-Tvättstuga (3 moderna tvättmaskinpar, torkrum, torkskåp, torktumlar, manglar, tvättvagnar m.m.)
-Cykelrum
-Barnvagnsrum
-Uthyrningsrum med anslutning till dusch och wc (250 kr/natt).
-Extra förråd för uthyrning

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
-Asfaltering 2007
-Ny ventilation 2007-2008
-Stamspolning 2008
-Nya ballofixer (avstängningar till stammarna) 2008-2013
-Taktäckning av pergolor 2011-2012
-Renovering av korridorer i ÖK-UK 2001,2014
-Byggande av stödmur och plana ut gräsmattan 2015
-Byte av avloppsrör i korridoren port 1-5UK

PARKERING
Föreningen har inga egna garageplatser eller parkeringsplatser. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida http://www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:-

TV & BREDBAND
I huset finns bredband via kabeltv. Var och en betalar sina egna abonnemang.
Huset är ett ComHem-hus.

ÖVRIGT
-Avfallshantering sker med sopnedkast
-För den som vill sortera matavfall finns det en anläggning på tomten, där man kan slänga sådant avfall, som sedan tas hand om kommunen för omvandling till biobränsle.
- Möjlighet till andrahandsuthyrning. Samtycke till andrahandsupplåtelser skall alltid inhämtas från föreningens styrelse.
- Föreningen uttar pantsättningsavgift med 1 % på prisbasbeloppet och en överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet, som betalas av köparen.
- Juridisk person accepteras inte som medlem
-Delat ägarskap godkänns
-Besök gärna föreningens hemsida på www.brfjungfrudansen.se
Renoveringar - utförda och planerade

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM