ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Huvudstagatan 30
Har du höga krav och gillar lägenheter utöver det vanliga? Välkommen till en slående lägenhet med genomgånde hög standard, ljusa färger samt smakfulla tillval. Fönster i två väderstreck och stor balkong i västerläge. Nära till Huvudstabadet med vackra promenadstråk längs med vattnet, t-bana och bussar. Hiss.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4463 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
73 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, TV/Bredband & ip-telefon
BYGGNADSÅR
2007
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastisk fina lägenheten på Huvudstagatan 30. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Här hittar ni en 2:a med fri grönskande utsikt. Bostaden har ett mycket bra läge på Huvudstagatan och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot två väderstreck.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Balkongen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer, Västra skogen, Huvudsta centrum, Solna centrum och Kungsholmen runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er.

Att verkligen trivas handlar om att älska varenda centimeter av sitt hem, kors och tvärs och från golv till tak. På Huvudstagatan 30 är det lätt, då varje vrå har en mening. Arkitekten måste haft några av sina absolut bästa dagar när lägenheten blev till. Välplanerat är bara förnamnet, och det gäller i det stora och i det lilla.

Välkommen till Huvudstagatan 30

- Bra planlösning med ett ordentligt sovrum!
- Rymlig balkong med kvällssol!
- Nytt och fräscht!
- Attraktiv adress!
- Stabil förening!
- Närhet till förskolor och skolor!
- Närhet till mataffär och kommunikationer!
- Ett stenkast från E4!

Hall
Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns bra förvaring med ordentliga garderober. Vackert ekparkettgolv och fina olivgröna väggar. Hallen leder till sovrummet och badrummet.

Vardagsrum
Vardagsrum i anslutning mot köket ger en bra sällskapsyta och skapar en härlig känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier i två väderstreck blir vardagsrummet mycket ljus och tilltalande. Rummet är stort nog för olika typer av möblemang. Olivgröna väggar och vackert ekparkettgolv. Härifrån har ni utgång till den rymliga balkongen. Balkongen ligger i ett högt och fritt läge mot allmänning. Här kan ni njuta av den härliga solen till sent på kvällen.

Kök
Smakfullt kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita skåpluckor, mörkt kakel över bänkskivan i laminat och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp och draglådor samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns naturlig matplats för stora sällskap.
Köket är utrustat med kyl och frys i kombination, fläkt, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn och spishäll

Sovrum
Sagolikt sovrum helt utan insyn med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och ekparkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i garderober

Badrum
Fräscht badrum med dusch. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, handfat och reglerbar golvvärme. Bra förvaring med praktisk avlastningsbänken i laminat. Tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Möblerbar balkong i fritt läge med sol från 12:00 och framåt med utsikt över grönska. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2-6 personer.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM