ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Orvar odds väg 51
*** ACCEPTERAT PRIS *** Varmt välkomna till denna utomordentliga lägenhet med hela 50 kvm terrass! Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymligt sovrum och terrass i söderläge karakteriserar detta vackra hem. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och känsla av härlig rymd. Bekvämligheter som tvättmaskin och golvvärme finns. Med fantastiska förvaringmöjligheter är denna bostad oslagbar. Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2757 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
-1
BOAREA
47 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten och bredband.
BYGGNADSÅR
1935
UTGÅNGSPRIS
4 650 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna utomordentliga lägenhet med hela 50 kvm terrass!
Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymligt sovrum och terrass i söderläge karakteriserar detta vackra hem.
Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och känsla av härlig rymd. Bekvämligheter som tvättmaskin och golvvärme finns. Med fantastiska förvaringmöjligheter är denna bostad oslagbar.
Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi.
Välkomna på visning!

Hall
Välkomnande hall med praktisk klinker på golv och vitmålande väggar. Här finns gott om plats att ställa skorna och ytterkläder samt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob.

Kök
Stilsäkert kök med blanka vita skåpsluckor samt stänkskydd som sträcker sig hela vägen upp till tak. Fullt utrustat kök med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, köksfläkt och integrerad kyl/frys. Spotlights i tak och slitstark bänkskiva i trä.

Vardagsrum
Generös sällskapsyta med plats för rymlig soffgrupp, TV-möblering samt matplats för 4-6 personer.
På golvet finns en vacker fiskbensparkett i ljus nyans som matchas väldigt snyggt med de vitmålade väggarna.
I anslutning till vardagsrummet öppnas även upp till lägenhetens fantastiska terrass vilket förlänger vardagsrummet och skapar en känsla av rymd.

Sovrum
Mysigt sovrum med sober färgsättning och fiskbensparkett på golv. Här finns plats för stor säng samt övrig önskad möblemang.

Badrum
Helkaklat badrum med dusch bakom vikbara dörrar, WC, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp, handdukstork och spotlights i tak. Ett fräscht och stilrent badrum som passar alla.

Terrass
Generös terrass om ca 50 kvm med trätrall på golv. Här kan ni njuta av underbara sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar mot grönska och vatten. Gott om plats för loungedel och grill. En perfekt plats för hela familjen med nära och kära.

Övrigt
- Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Område
Fredhäll har närhet till vatten och härliga grönområden och är en omtyckt del av Kungsholmen. Området bebyggdes från 1930 och karaktäriseras av sin vackra funkisarkitektur. Här bor du i ett naturskönt läge med löparspår, promenadstråk och populära Fredhälls klippbad runt hörnet. Flertalet fik och mindre restauranger är belägna i närområdet samt matbutiker. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Kristineberg samt flertalet busslinjer. Du tar dig smidigt till Fridhemsplan för shopping, restauranger och ett stort serviceutbud och Hornsberg med strandpromenad och badmöjligheter.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Soldatgossen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 41 lägenheter varav två upplåts med hyresrätt.
Föreningen köpte fastigheten 2001 (äger marken).

Renoveringar
1986-1987 byggdes balkonger.
1987 byttes el-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och badrum byttes.
2001-2002 renoverades tvättstugan.
2002-2004 omläggning av vissa partier av tak samt ommålning.
2004 målades fönster utvändigt.
2004 renoverades fasaden samt ytmaterial på balkongerna förnyades.
2006 OVK-besiktning av ventilationen genomfördes.
2009 utfördes en spolning av stammarna.
2010-2011 ommålning och renovering av trapphus.
2013 utfördes en OVK-besiktning.
2015 renovering av fönster och balkongdörrar på yttersidan samt ommålning av tak.
2016 fiber via Stockholms stadsnät.
2017 Stamspolning
2018 Underhåll av tätskikt på garage
2018 Puts på garageväggar
2018 Tät-och ytskikt terrasser

Gemensamhetsutrymmen
Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns också tillgång till cykelrum och barnvagnsrum i entréplan.

TV och bredband
Föreningen har dragit in fiber via Stockholms Stadsnät. Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem.

Parkering
Föreningen har 20 garageplatser i huset. Plats går att hyra till kostnad om ca 1100 kr/månad. I dagsläget råder kö men till våren kommer det var möjligt att få en parkeringsplats. I området gäller boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM