ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Mäster Simons väg 11A
Välkommen att beskåda denna drömmarnas bostad! Att hitta det unika boendet kan vara ett både hårt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på. Just denna lägenhet är en sådan, belägen i hjärtat av Solna, på Mäster Simons väg 11A. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. Denna rymliga trerummare om 68,8 kvm har ett underbart ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och god förvaring. Det generösa vardagsrummet berikas av en balkong med dubbla dörrar, som förlänger rummets sociala yta ut i friska luften. Fräscht kök och badrum och en praktisk klädkammare med fördelaktig förvaring. Helt klart en bostad för den som kräver det där lilla extra av sitt boende! Frösunda är en ny stadsdel i Solna som expanderar. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Man bor fem minuters bilväg från Stockholm (Norrtull), alternativt 15 minuter för den som cyklar. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. I området finns en stor grönskande park med trevliga sällskapsytor. Här finns gräsområden med planteringar och en trivsam bäck med en damm. Lekplatser för de yngre och grillplatser för de äldre är populära saker som lockar. I närheten finns Hagaparken och Brunnsviken för den som uppskattar en fin natur. Vintern inbjuder till skridskoåkning medan sommaren är populär för solbad och picknick.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4503 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
68.8 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA
BYGGNADSÅR
1949
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen att beskåda denna drömmarnas bostad! Att hitta det unika boendet kan vara ett både hårt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på. Just denna lägenhet är en sådan, belägen i hjärtat av Solna, på Mäster Simons väg 11A. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. Denna rymliga trerummare om 68,8 kvm har ett underbart ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och god förvaring. Det generösa vardagsrummet berikas av en balkong med dubbla dörrar, som förlänger rummets sociala yta ut i friska luften. Fräscht kök och badrum och en praktisk klädkammare med fördelaktig förvaring. Helt klart en bostad för den som kräver det där lilla extra av sitt boende!

Frösunda är en ny stadsdel i Solna som expanderar. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Man bor fem minuters bilväg från Stockholm (Norrtull), alternativt 15 minuter för den som cyklar. Goda kommunikationer med buss och pendeltåg. I området finns en stor grönskande park med trevliga sällskapsytor. Här finns gräsområden med planteringar och en trivsam bäck med en damm. Lekplatser för de yngre och grillplatser för de äldre är populära saker som lockar.

I närheten finns Hagaparken och Brunnsviken för den som uppskattar en fin natur. Vintern inbjuder till skridskoåkning medan sommaren är populär för solbad och picknick.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM