ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pippi Långstrumps Gata 46
**Avgiftssänkning med 10% efter årsskiftet** Varmt välkomna till denna fantastiska tvårumslägenhet belägen högst upp i huset! Lägenheten har en genomgående ekparkett som sträcker sig över alla ytor samt innehar en av de större balkongerna i området. Öppen planlösning över kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär. Bra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Välplanerat kök med stilsäkra vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Ett harmoniskt sovrum samt ett fräscht badrum med kakel i vitt och klinker i en svart nyans, takdusch, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. Välkomna till längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3219 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
48 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme, vatten och bredband.
BYGGNADSÅR
2011
UTGÅNGSPRIS
2 795 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna fantastiska tvårumslägenhet belägen högst upp i huset!
Lägenheten har en genomgående ekparkett som sträcker sig över alla ytor samt innehar en av de större balkongerna i området. Öppen planlösning över kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär. Bra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Välplanerat kök med stilsäkra vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Två harmoniska sovrum samt ett fräscht badrum med kakel i vitt och klinker i en svart nyans, takdusch, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin med torkfunktion.
Välkomna till längta hem!

Hall
Fin och rymlig hall med en mörk nyans av klinker på golv och vita väggar. Här finns även bra avhängning- och förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, läshörna, TV- möblering samt matsalsgrupp. Vacker ekparkett på golv samt väggar i en vit nyans och rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti samt utgång till lägenhetens mysiga balkong.

Kök
Modernt och stilrent kök med bänkskiva i laminat och mörk kakelsättning som skapar en naturlig brytning. Fullt utrustat med induktionshäll, ugn, helintegrerad diskmaskin och kombinerad kyl & frys.

Badrum
Stilrent badrum med praktisk duschhörna, kakel i vit nyans och klinker i mörk ton. Inredningen består av handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, väggskåp och kombinerad tvättmaskin med torkfunktion klädd i mörk marmor.

Sovrum
Mysigt sovrum som inger en varm känsla med fondvägg i vacker kulör samt och den genomgående ekparketten.
Här finns plats för dubbelsäng och övrig möblering.

Balkong
En av områdets större balkong, helt ostört utan insyn och vy över magiska Bällstaån.
Här rymmer större lounge set eller soffgrupp.

Omgivning
Bromma/Annedal ligger i gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. I närheten finns Marabouparken med en vacker trädgård, skulpturer och konsthall. Broar förbinder Annedal med Sundbyberg där det finns en rad mysiga restauranger, caféer och trevlig shopping. Från Annedal är det bekvämt att transportera sig med kommunala medel, det är endast några minuters promenad till ett flertal bussar. Rikligt utbud av ICA nära, gym, restauranger, grönskande omgivningar samt gångavstånd till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg där bussen i nära anknytning från huset mot Sundbyberg C samt Alvik. Inom området finns ett flertal förskolor.

PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Sagobäcken är en äkta bostadsrättsföreningen med 50 lägenheter fördelat på två hus. Föreningen bildades 2009 och inflytt skedde under året 2011. Föreningen har tomträtt där gällande avtal löper till och med 2020. Förhandling om nytt avtal sker med start under 2018.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har även ett gemensamt avtal för kabel-TV, bredband och telefoni via Telias Tripple Play. Den avgiften är obligatorisk och läggs på månadsavgiften (fn 220:-). Varmvatten mäts och debiteras månadsvis

PARKERING
Föreningen disponerar 35 garageplatser i närliggande varmgarage. Hyran är 800 kr/månad och kön är oftast kort.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- En gästlägenhet, går att hyra för 200 kr/dygn
- Cykelförråd
- Barnvagns-/rullstolsförråd finns.

ÖVRIGT
- Inga avgiftsändringar är planerade.
- Inga större renoveringar är planerade.
- Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem. Endast makar och sambor som bor i lägenheten godkänns som medlemmar i föreningen.
- Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen.
- Pantsättningsavgift: 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.
- Årsavgiften betalas månadsvis, värme och vatten ingår. Inför 2019 beslutade styrelsen att sänka avgiften med 10%.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM