ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Stenhuggarvägen 5
Ljus och trivsam bostad om tre rum och kök med egen ingång belägen på attraktivt läge i Råsunda, Solna. Tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar en social karaktär. Smakfull bostad med sober färgsättning, dubbla badrum, god förvaring och genomtänkta materialval. Modernt kök med vita skåpsluckor, fräscha badrum med tvätt och torkmaskin, rogivande sovrum och ett stort vardagsrum låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor du i en extremt skötsam förening med mycket stark ekonomi. I Råsunda omges du av mysig småstadskänsla, natursköna strövområden och city på behändigt avstånd. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3992 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
85 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. vatten, värme och hemförsäkring (bostadsrättstillägg).
BYGGNADSÅR
1931
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Ljus och trivsam bostad om tre rum och kök med egen ingång belägen på attraktivt läge i Råsunda, Solna. Tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar en social karaktär. Smakfull bostad med sober färgsättning, dubbla badrum, god förvaring och genomtänkta materialval. Modernt kök med vita skåpsluckor, fräscha badrum med tvätt och torkmaskin, rogivande sovrum och ett stort vardagsrum låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor du i en extremt skötsam förening med mycket stark ekonomi. I Råsunda omges du av mysig småstadskänsla, natursköna strövområden och city på behändigt avstånd.
Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med möjligheter för avhängning samt förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar av spegelglas samt vit nyans. Praktisk mörkgrå klinker på golv och vitmålade väggar. För småbarnsfamiljen fungerar hallen perfekt som avställnigsplats för barnvagnen.

Kök
Stilrent kök med slitstark bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel, gott om förvaring bakom vita luckor på både över och underskåp. Köket är utrustat med utsugsfläkt, mikrovågsugn, spis, ugn och diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Invid fönsterpartiet finns en given plats för matgrupp.

Vardagsrum
I direkt anknytning till köket finns bostadens luftiga vardagsrum som utgör lägenhetens största rum. Vackert ljusinsläpp, väggar i vitt och genomgående parkett skapar en härlig balans i rummet. Med given plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang om så önskas, finns här mycket plats för socialt umgänge.

Badrum 1
Helkaklat badrum i stilrent utförande med vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golv. Badrummet består av wc, hörndusch, handfat med rymlig underliggande kommod, spegel med inbyggd belysning och tillhörande väggskåp, ytterligare vita breda väggskåp som rymmer gott om förvaring samt arbetsbänk i vitt med torktumlare och tvättmaskin undertill.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med gott om plats för valfritt möblemang och dubbelsäng med nattduksbord. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober längst väggen med spegelskjutdörrar. Här finns även ett rymligt förråd för extra förvaring samt ett stilrent en-suite badrum.

Badrum 2
Modernt och helkaklat badrum i kombination av vitt och ljus nyans av grå. Inredningen består av wc, handfat med tillhörande kommod, spegel och dusch bakom glasvägg.

Sovrum 2
Rofyllt sovrum med vitmålade väggar och ekparkett på golv. Självklar plats för säng och valfritt möblemang. Detta rum kan med fördel disponeras som arbetsrum om så önskas. Disponeras idag av nuvarande ägare som barnrum.

Övrigt
-Obligatoriskt tillägg tillkommer utöver angiven månadsavgift på 350 kronor för bredband, telefoni och TV (via gruppavtal med Comhem).
-Till lägenheten tillhör ett källarförråd för nyttjanderätt.
-Möjlighet till egen parkering direkt utanför dörren finns att hyra för 350 kr/mån (ledig plats finns).
-Larm finns installerat av nuvarande ägare som går att ta över vid överlåtelse.
-Föreningen har även gemensam tvättstuga och bastu.

Område
Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer, frisörer, butiker och mataffärer inom nära räckhåll. Dessutom finns gamla Filmstaden med dess utbud av bra restauranger och en "egen" kvartersbiograf! I er närhet finns ett gemytligt och lugnt villaområde samt motionsslingorna kring Råstasjön, där även en vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Med en promenad på ca 7-8 minuter är ni vid Mall Of Scandinavia. Denna enorma inomhusgalleria är ett fullvärdigt alternativ till Stockholm city med dess butiksutbud, restauranger och event utöver de vanliga. Till Solna centrum kan ni promenera på ca 10 minuter. Solna centrum erbjuder en uppsjö av butiker, flera banker, två apotek och ett systembolag.

Området har allt vad man kan önska vad gäller kommunikationer – pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, bussar och flygplats inom enkelt räckhåll. Solna station med pendeltåg och tvärbana ligger bara 600 meter bort och busshållplatsen vid Vasavägen ligger ett stenkast från bostadsrätten. Därifrån tar bussen 15 minuter till city via Odenplan med bussar 4 gånger i timmen. Pendeltåget från Solna Station avgår i ena riktningen mot Arlanda/Uppsala/Märsta och i andra riktningen Älvsjö/Södertälje. Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestationer ligger inom kort promenadavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Flustret 15 upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt. Bostadsrättsföreningen är en äkta förening och äger marken. En förening med mycket god ekonomi.

Gemensamhetsutrymmen
- Barnvagnsrum
- Cykelförråd
- Tvättstuga
- Bastu

Utförda renoveringar
- Tvättstuga bebyggdes 2013
- Dränering genomfördes 2014
- Taket är ommålat 2015
- Bastun är nyrenoverad 2015
- Parkeringen är omgjord 2015
- Mekanisk ventilation är monterad i lägenheten, då även utsugsfläkt monterades i kök 2016'
- Trapphuset ommålat 2017
- Ytterdörrens låsanordning och kodsystem bytt 2017
- Murstocken putsades om 2018

Planerade renoveringar/underhåll
- Murstock och grund skall målas 2019

TV & bredband
Via gruppavtal med Com hem. I grundavgiften ingår Tivo Silver (55 kanaler - se nedan), Comhem play, Bredband 100 MB och Telefoni bas. Hastigheten går att öka på om man önskar det.

Parkering
Föreningen tillhandahåller 10 parkeringsplatser invid fastigheten, lediga platser finns.

Övrigt
- Juridisk person godkännes ej som köpare.
- Delat ägandeskap accepteras.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM