ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Framnäsbacken 9
Välkomna till denna moderna och smakfulla lägenhet om fyra rum och kök med en fantastiskt låg avgift, belägen i familjära Solna. Bostaden har ett mycket fint skick med en stilren design som löper genom en röd tråd. Den rymliga balkongen gör lägenheten till ett rent nöje att presentera. Högt och fritt läge, det är dags att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2879 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
4
BOAREA
90 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, bredband och grundutbud TV
BYGGNADSÅR
1960
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkomna till denna moderna och smakfulla lägenhet om fyra rum och kök med en fantastiskt låg avgift, belägen i familjära Solna.
Bostaden har ett mycket fint skick med en stilren design som löper genom en röd tråd. Den rymliga balkongen gör lägenheten till ett rent nöje att presentera. Högt och fritt läge, det är dags att längta hem!

Hall
Mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför ytterdörren. Här ligger praktisk klinker i modern grå nyans och väggarna är målade i vitt. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober i vitt och spegelglas.

Badrum
Från hallen når man badrummet som är stort och fräscht med spotlights i tak. Helkaklat badrum i ljus ton. Inredningen består av en praktisk duschhörna med en mörkare nyans av klinker, dubbla tvättställ med tillhörande kommod, bekvämlighet i form av golvvärme, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

Vardagsrum
Beläget i anslutning till köket och centralt i lägenheten ligger det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier samt utgång till lägenhetens mysiga balkong. Här finns plats för större soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt övrig möblering. Den öppna planlösningen skapar en social yta och en trevlig atmosfär.

Kök
Fantastiskt kök med stilrena skåpsluckor i en modern ljus ton. Fullt utrustat kök bestående av helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin. Här finns även induktionshäll, köksfläkt, ugn och micro. Slitstark bänkskiva i laminat och rostfria vitvaror har köket en enhetlig känsla. Praktisk köksö som ger bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Generös matplats för 6-8 personer.

Master Bedroom
Lägenhetens större sovrum, Master Bedroom, ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en del övrig möblering. En platsbyggd garderobsvägg med spegelglas som ger bra förvaringsmöjligheter och skapar en känsla av rymd.

Sovrum 2 & 3
Från vardagsrummet når man även de två resterande sovrum. Båda rummen är ljusa med ett stort fönster och har samma materialval som i lägenhetens övriga rum – ljus parkett på golv och vitmålade väggar. Här finns plats för enkelsäng med övrig möblemang. Ett av rummen går även att disponeras som arbetsrum, TV-rum eller walk in closet.

Balkong
I anslutning till vardagsrummet finner vi lägenhetens mysiga balkong med ett sydväst läge och ingen insyn.
Område
Här bor du lugnt och avskilt från trafik i mysiga Skytteholm. Lägenheten ligger i lummigt område och i direkt närhet finns många parker och grönområden, inom- och utomhusbad, sportarenor, shopping samt flertalet förskolor och skolor. Flera busslinjer finns inom kortare gångavstånd. Tunnelbanans blåa linje når du från Solna centrum och pendeln från Solna station. Nära till Sundbybergs mysiga centrum och shoppingmöjligheter.

Övrigt
- Tillkommer ett källarförråd för nyttjande rätt.
- Bredband med avtal hos com hem med 100 mbit.
- Juridisk person accepteras inte som medlem av föreningen.
-Föreningen har 17 st parkeringsplatser som hyrs ut för 250 kr/månad och 7 garageplatser som hyrs ut för 750 kr/månad. Kö i dagsläget.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Rudtorp 4 är en äkta bostadsrättsförening som består av 58 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Föreningen äger fastigheten Rudtorp 4 som byggdes 1960. Föreningen äger marken. Föreningen bildades 1985.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Tvättstuga
-Takterrass
-Uteplats med grill

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2006- Renovering av fönster
2007- Stambyte (el, vatten & vatten)
2008- Takrenovering
2015- Nytt låssystem och avfallshantering
2016- Renovering av fönster

PLANERADE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
2017- Renovering av källare och trappuppgång.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och garageplatser. Parkeringsplats kostar 250kr. Separat kölista gäller, för närvarande kö på ca: 1 år.

TV OCH BREDBAND
Föreningen erbjuder TV och bredband (100 mbit/s) via Com Hem där båda ingår i månadsavgiften.

UPPVÄRMNING
Föreningen använder centralvärme för uppvärmning av fastigheten.

ÖVRIGT
-Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
-Föreningen godkänner delat ägande med en minsta ägarandel om 50%.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM