ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Adolf Fredriks Kyrkogata 3
Äntligen finns chansen till en mycket attraktiv 3 rok i högt läge i det fantastiska projektet The Corner House. Boendet är mycket representativt och håller högsta internationella klass. Lägenheten har en generös och öppen planlösning med fantastiska ytor och är smart uppdelad mellan privat och social del. Här erbjuds ett supermodernt och lyxigt boende med mycket påkostade materialval och smarta detaljer. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och inredning i samarbete med kändisinredare Paris Forino. Stor balkong mot innergård och gemensam takterrass med fri utsikt över Stockholm. Bostaden kännetecknas bl a av stora fönsterpartier, ekparkett, infällda spotlights, platsbyggt kök med Carraramarmor och spis/ugn från Bertazzoni, privata sovrum med mycket god förvaring, designade badrum med hotellkänsla och dold tvättpelare. Möjlighet till garage finns. Mycket centralt och attraktivt kvarter i vad som idag kallas "Midtown". Här bor man granne med t ex Urban Deli och Miss Clara Hotel och kort avstånd till både Stureplan, Odenplan och Hötorget. I direkt närhet finns Stockholms bästa nöjes- och kulturutbud samt fina kommunikationer och kort avstånd till Centralstation. Garage finns i huset!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4388 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
6
BOAREA
81 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
7 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
INTERIÖR

Lägenheten är i absolut bästa skick och omfattas av ett vackert nyslipat ekparkettgolv, ljust målade väggar med dörrar och snickerier i sober grå nyans. Påkostad belysning med många infällda spotlights. Planlösningen är genomgående med stort fönsterparti mot gata och balkong mot innergård från sovrummen.

Hall
Generös entré med mycket gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Självklart säkerhetsdörr.

Badrum
Ett badrum med riktig wow-känsla. Sobert inrett med ekträpanel på väggarna och marmorgolv i två nyanser. Tvättställ i marmor och mässingsdetaljer och stor spegel med dold inbyggd förvaring. Tvättavdelning (separat tvätt- och torktumlare från Siemens) med gott om förvaring i hyllsystem, allt snyggt dolt bakom dubbeldörrar i ek.

Kök
Lyxigt, smakfullt och påkostat kök, snickeribyggt av designern Paris Forino (New York). Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet. Ett drömkök med mycket gott om förvaring och fina arbetsytor. Köksinredning i mörkare ton med vackra mässingsbeslag och glasade överskåp. Köksbänk och stänkskydd i Carraramarmor. Fristående ugn/häll (Bertazzoni), integrerad fullstora kyl och frys (Siemens) samt integrerad diskmaskin. Underlimmad diskho (Casamja) och blandare från Tapwell.

Vardagsrum
Ett fantastiskt sällskapsrum i öppen planlösning med köket. Rummet erbjuder öppna fina ytor och har ett härligt ljusinsläpp genom längsgående stora fönsterpartier. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för stor matgrupp, soffgrupp och övrig inredning.

Badrum med dusch
Även detta våtutrymme är superelegant med en spännande inredning. Vitkaklade väggar och stilrent svart- och vittmönstrat klinkergolv (marmor). Takdusch och duschmunstycke i mässing från Tapwell och svängbar glasad duschvägg. Förvaringsnisch i duschutrymme. Kommod med handfat i grön asiatisk marmor och mässingshandtag. Komfortvärme på golv.

Master bedroom
Rymligt sovrum med fantastisk förvaring genom garderobsvägg med dörrar från golv till tak. Utgång till den härliga balkongen.

Sovrum
Det andra sovrummet är också välplanerat och här finns utrymme för både säng och arbetsbord.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande förråd på plan 6.

OMRÅDET
Kvarteret är mycket attraktivt och ligger oerhört centralt till mellan Östermalm och Vasastan. Fastigheten ligger på lugna Adolf Fredriks Kyrkogata men med härlig citypuls precis runt hörnet. Här bor man granne med t ex Urban Deli och Miss Clara Hotel. Området kallas idag för "Midtown" med direkt närhet till allt som kan önskas - här når du Stureplan, Odenplan och Hötorget på ett fåtal minuter. Nära till bästa allservice och nöjen som t ex biografer, Kulturhuset, Centralbadets och restauranger/caféer. Även nära till fina grönområden som Humlegården, Johannesparken och Observatorielunden. Bästa kommunikationer med t-bana Hötorget, stadsbussar och gångavstånd till T-centralen och Centralstation med Arlanda Express.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Corner House är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 som omfattar 52 bostadsrättslägenheter och 1 hyreslokal (94 kvm). Byggnaden färdigställdes 2015. Föreningen äger sin mark och beskattas som äkta bostadsrättsförening. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr (engångskostnad som betalas av köparen) och en pantsättningsavgift om 455 kr/pant.
Föreningens ekonomi förvaltas av Agenta Förvaltning AB. Föreningen har andel i gemensamhetsanläggningen Stockholm Träsket GA:2. Föreningens hyreslokal är uthyrd till ett IT-konsultbolag.

FASTIGHETEN
The Corner House är en unik och mycket omskriven fastighet i hörnet Adolf Fredriks Kyrkogata och Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och inredningen har tagits fram i samarbete med kändisinredare Paris Forino – en av New Yorks mest uppskattade inredningsarkitekter. Huset har en ljus putsad fasad med vackra smidesbalkonger och mosaikdetaljer.

TAKTERRASS
Till medlemmarnas förfogande finns en fantastisk takterrass med en av Stockholms bästa utsikter (hiss upp till detta plan). Här finns både gasolgrill, matbord och loungemöbler att tillgå, en härlig plats för umgänge och solning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma utrymmen omfattar den härliga takterrassen, garage med hiss in i huset, innergård, cykelrum, barnvagnsrum, källsorteringsrum och soprum.

PARKERING
I fastigheten finns ett parkeringsgarage där 17 st parkeringsplatser är reserverade till föreningen, till dem är det separat kö. Idag finns lediga parkeringsplatser (avstämt juni 2018) och hyreskostnad är ca 4.500 kr/mån. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är nyproducerad 2015 så föreligger idag inga renoveringsåtgärder. Föreningen har sammanställt en underhållsplan t o m 2065 och avsätter pengar årligen till en underhållsfond.

TV OCH BREDBAND
Fiber är indraget i fastigheten för kabel-tv, bredband och telefoni via Open Universe. Medlemmarna själva väljer leverantör av digitala tjänster.

ÖVRIGT
I föreningsavgiften ingår värme och vatten.
Inga planerade avgiftshöjningar det kommande året.
Delat ägande godkänns av föreningen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM