ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Högklintavägen 12
Välplanerad och ljus bostad i genomgående fint skick med fönster i tre väderstreck samt en härlig balkong i sydväst! Välkomnande entré med gott om plats för förvaring. Hallen leder vidare till det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning mot köket. Modernt helkaklat badrum utrustat med tvättpelare samt tre bra sovrum. Här bor ni i centrala Sundbyberg med närhet till kommunikationer, shopping, restauranger samt matbutiker.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4993 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
BOAREA
91 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme & VA
BYGGNADSÅR
2002
UTGÅNGSPRIS
4 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Välplanerad och ljus bostad i genomgående fint skick med fönster i tre väderstreck samt en härlig balkong i sydväst! Välkomnande entré med gott om plats för förvaring. Hallen leder vidare till det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning mot köket. Modernt helkaklat badrum utrustat med tvättpelare samt tre bra sovrum. Här bor ni i centrala Sundbyberg med närhet till kommunikationer, shopping, restauranger samt matbutiker.

Hall
Välkomnande entré med gott om förvaring för både jackor och skor. Från hallen når ni första sovrummet, badrummet samt det öppna vardagsrummet. Ni har en säkerhetsdörr samt genomgående ljus ekparkett.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med goda ytor för säng med tillhörande möblering samt skrivbord eller byrå utöver den förvaring som redan finns i form av garderob. Passar även perfekt som kontor.

Vardagsrum
Med fönster i två väderstreck samt en öppen planlösning mot köket, kännetecknas detta vardagsrum av mycket naturliga ljusflöden, stora luftiga ytor och valfrihet i möbleringen. Gott om utrymme för stor soffgrupp, tv-möblering och annan önskad möblering gör detta till ett vardagsrum att trivas i utan kompensationer! Genom vardagsrummet når ni den soliga balkongen i sydväst.

Kök
I öppen planlösning med vardagsrummet finner ni bostadens stilrena kök. Med goda arbetsytor och gott om förvaring är detta ett mycket funktionellt kök i mycket fint skick. Tack vare det stora fönsterpartiet längs med får ni ett väldigt trevligt ljusflöde mellan kök och vardagsrum. Utrustat med diskmaskin, ugn, spis, fläkt samt kyl & frys.

Sovrum 2
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Gott om utrymme för dubbelsäng med möblering samt mycket förvaring i tre rymliga garderober.

Sovrum 3
Här ryms en stor säng med tillhörande möblering, skrivbord och byrå. Förvaring i garderob bakom dörren, vilket bidrar till en luftigare känsla.

Balkong
Mycket trevlig balkong i soligt sydvästläge. Gott om plats för önskad möblering.

Badrum
Stilrent och fräscht badrum med mörk klinkers och vitkaklade väggar. Utrustat med golvvärme, dusch, wc, tvättpelare, handdukstork samt spegelskåp med kommod.

Övrigt
Till lägenheten hör ett externt förråd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Högklinten Nr 1 är en äkta bostadsrättsförening belägen i centrala Sundbyberg. Föreningen består av 22 bostadsrättslägenheter.

Gemensamma anläggningar
- Innergård
- Tvättstuga
- Cykelförråd
- Barnvagnsrum
- Soprum
- Gemensamhetslokal / Gästlägenhet

Parkering
Garage med 17 platser finns i huset. Avgift mellan 500-800 kr/mån. Föreningen har beslutat via stämma att införa möjlighet till elbilsladdning.

Bredband levereras av Sundbybergs bredband och kabel-tv via Com-Hem.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM