ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Brotorpsvägen 11
**MÖJLIG TREA** Varmt välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha 2:a med en magisk terrass i läge mot fridfull innergård. Genomgående stilfulla materialval med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster. Vidare erbjuder bostaden en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt badrum, fantastiska förvaringsmöjligheter och rofyllt sovrum. Här bor ni i en skötsam förening med god ekonomi i ett expansivt område med närhet till natur och fina strövområden. Välkomna att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4057 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
72 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, Kallvatten, bredband (100/100) och TV.
BYGGNADSÅR
2013
UTGÅNGSPRIS
3 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha 2:a med en magisk terrass i läge mot fridfull innergård. Genomgående stilfulla materialval med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster.
Vidare erbjuder bostaden en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt badrum, fantastiska förvaringsmöjligheter och rofyllt sovrum. Här bor ni i en skötsam förening med god ekonomi i ett expansivt område med närhet till natur och fina strövområden.
Välkomna att längta hem!

Hall
Öppen och rymlig hall med plats för avhängnings- samt bra förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar. På golvet finnes praktisk klinker i mörk nyans.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. Vackert golv med vitmålade väggar. Här ryms en generös soffgrupp, tv-möblering och annan möblering som kan önskas. Utgång till lägenhetens fantastiska terrass.
Öppen planlösning mot kök.

Kök
Stilrent kök som är praktiskt planerat och modernt utrustat med fina materialval. Bra arbetsytor och praktiska väggskåp skapar rymd och ordentligt med förvaring. Vita luckor i snygg kontrast mot en gedigen bänkskiva med stänkskydd i mörk ton. Bekvämligheter i form av diskmaskin, kyl/frys, ugn, häll, mikrovågsugn och en fläkt. Från köket har man kontakt med vardagsrummet som ger utrymme för sociala tillställningar. Ett kök för den kräsne som gillar att laga mat!

Sovrum
Ljust och rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord samt övrig möblering.
I anslutning till sovrummet finnes en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrum
Lyxigt badrum med mörkt klinker på golvet som passar fint ihop med de vita kakelplattorna. Inredningen består av en toalett, handfat med kommod, dusch bakom glasvägg, elburen handdukstork, torktumlare, tvättmaskin, tvättbänkskiva och väggskåp.

Terrass
Ljuvlig terrass i ett rogivande läge med vy över grönområde. Här kan ni njuta av underbara sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar mot den vackra innergården. Här finns plats för loungemöbler, matplats, grill och blomsterplantering. Terrassen har räcken i glas vilket skapar känsla av rymd.

Övrigt
-Till lägenheten tillkommer ett källarförråd för nyttjanderätt.
-Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån för bredband, inkluderas i angiven månadsavgift.

Område
Citynära och barnvänlig småstadsidyll som omges av underbara naturområden. Restaurang, kafé och kvartersgym samt nyöppnad ICA-butik har öppnat i Järvastaden. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det nära till mysiga Överjärva Gård som erbjuder härlig gårdsmiljö med hästar, får och höns. Ett stenkast till Mulle-Meckparken som har intilliggande skridskobana om vintrarna och basketplan om somrarna. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Närhet till Arenastaden och Mall of Scandinavia. Bra kommunikationer med bussar strax utanför porten samt närhet till Ulriksdals pendeltåg. Perfekt läge för dig som åker mycket bil, nära ut till motorvägarna och på 8 minuter är du inne i Stockholm City.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Brotorps Entré ligger i Järvastaden, Sundbybergs stad.
Fastigheten uppfördes av JM under åren 2011–2013 och förvärvades av föreningen 2012. Fastighetens värdeår är 2013.
Föreningen består utav adresserna Brogatan 2, Brotorpsvägen 3,5,9 samt 11 och består av 59 st bostadsrätter fördelade på två stycken flerbostadshus i 4–5 våningsplan (5 trapphus). Det finns inga hyresrätter i fastigheten, varken lägenheter eller kommersiella lokaler.
Föreningen är äkta.

Gemensamma utrymmen
-Innergård
-Soprum
-Barnvagnsrum
-Cykelförråd
-Källarförråd

Underhåll
Inga planerade underhåll då fastigheten är nybyggd 2013

Parkering
Det finns 34 garageplatser (varav 2 handikapplatser) plus 2 MC platser. I dagsläget är alla platser uthyrda, kölista finns. Hyran för garageplatserna ligger för närvarande på 850 kr för bilplats och 450 kr för MC-plats. Boendeparkering finns i närområdet, för mer information se: www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafikgator-parkering/parkera/boendeparkering.html

Övrigt
- Juridisk person accepteras inte som köpare i föreningen.
- Delat ägande godkännes utan krav på särskild andelsfördelning.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM