ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLLENTUNA
Turebergs Allé 41
Välkommen in till denna fulländade, nyproducerade bostad med stilrena och påkostade materialval. Vera Arkitekter har tagit fram denna spektakulära fastighet i exklusivt modernt utförande. Lägenheten erbjuder en vacker, genomgående parkett, högt i tak och ljusa ytskikt som tillsammans med modern interiör gör denna bostad komplett . Här finns gott om förvaring i hall, kök och sovrum. Stora fönsterpartier skänker rikligt med ljus och den mysiga balkongen har räcken som ger ett bra insynsskydd nedifrån. Här finns allt från ett vackert och modernt kök med maskiner från Siemens, till öppna och sociala ytor i vardagsrum med sovalkov till ett fräscht, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Huset ligger nära Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1898 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
100 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA
BYGGNADSÅR
2016-2017
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen in till denna fulländade, nyproducerade bostad med stilrena och påkostade materialval. Vera Arkitekter har tagit fram denna spektakulära fastighet i exklusivt modernt utförande. Lägenheten erbjuder en vacker, genomgående parkett, högt i tak och ljusa ytskikt som tillsammans med modern interiör gör denna bostad komplett . Här finns gott om förvaring i hall, kök och sovrum. Stora fönsterpartier skänker rikligt med ljus och den mysiga balkongen har räcken som ger ett bra insynsskydd nedifrån. Här finns allt från ett vackert och modernt kök med maskiner från Siemens, till öppna och sociala ytor i vardagsrum med tre stora sovrum till ett fräscht, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Huset ligger nära Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Helt enkelt ett hem att trivas i, välkommen på visning!

Hall
Välkomnande och ljus hall med vy över lägenhetens öppna planlösning. Vacker parkett och vita väggar, vilket är genomgående för lägenheten. Till vänster finner ni en klädkammare som rymmer gott om förvaring. Säkerhetsdörr.

Kök
Köksinredningen är av hög kvalitet och modern standard. Här har extra omsorg lagts på val av snickerier i form av släta målade luckor i grå nyans och stänkskydd av stående kakel. Inbyggda spotlights under överskåp och integrerade vitvaror, i form av inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys och induktionshäll från Siemens. Bänkskiva i slitstarkt laminat med underlimmad diskho.

Allrum
Ett ljust allrum med rikligt av ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns plats för en matsalsgrupp och soffa med tillhörande soffbord. Här finns även en sovalkov som rymmer en säng. Utgång mot den härliga balkongen.

Badrum
Väl tilltaget badrum med komfortvärme i golvet samt handdukstork. Här finns en kommod med praktiska utdragbara lådor, spegel med integrerad belysning, väggskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i vitt. Badrummet har vacker grå klinker, vita kakelplattor och infällda spotlights i taket. Här finns även stor duschhörna bakom svängbar vägg i glas.

Balkong
Mysig balkong med räcken av champagnefärgad perforerad plåt. Mönstret är cirklar som graderas så det är tätare nedtill och glesare upptill, vilket också har en rent praktisk poäng. Sitter man på balkongen upplever man den väldigt transparent, medan man får ett insynsskydd nedifrån. Här ryms möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd (nyproduktion).
-Enskild debitering för hushållsel. Retroaktiv reglering efter faktisk förbrukning.
-Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för TV & bredband om 230 kr/mån utöver månadsavgiften.

Område
Den här bostaden ligger mitt i ett växande Sollentuna, som utmärker sig med sin fina natur, utbud av kulturaktiviteter och närheten till Stockholm City. Området knyter ihop Sollentunas två shoppingcenter Stinsen och Sollentuna Centrum med en trevlig allégata. Här finns goda kommunikationer, med busshållplats utanför huset och pendeltåget på promenadavstånd. Skolor och förskolor ligger på behagligt gång- och cykelavstånd. På sikt finns planer på att förlänga tvärbanan mot Kista och Häggvik. Dessutom har man nära till E4:an och Arlanda, och med bil kommer man snabbt ut till resten av Stockholm. Natur och kultur runt hörnet. På helgerna lockar kulturinstitutioner som Edsbergs slott och Edsvik.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM