ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Fågelhundsgatan 18
Varmt välkomna till denna välplanerade och smakfulla gavellägenheten med utsikt över natur och vatten i Norra Djurgårdsstaden! Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet i toppskick med en magisk balkong mot innergården. Lägenheten karaktäriseras av en optimal planlösning med moderna och stilrena materialval samt underbart ljusinsläpp från flertalet fönster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till härliga tillställningar och här finns en naturlig plats för matgrupp. Vidare erbjuder lägenheten ett harmoniskt och luftigt sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt rymligt badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Föreningen har mycket god ekonomi vilket skapar ett tryggt boende. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till vatten, natur och Stockholm City. Helt enkelt en bostad att trivas i! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3782 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
62 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. VA, värme, TV och bredband (Telia triple play)
BYGGNADSÅR
2012
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Vattenburet radiatorsystem kopplat till fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna välplanerade och smakfulla gavellägenheten med utsikt över natur och vatten i Norra Djurgårdsstaden! Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet i toppskick med en magisk balkong mot innergården. Lägenheten karaktäriseras av en optimal planlösning med moderna och stilrena materialval samt underbart ljusinsläpp från flertalet fönster. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till härliga tillställningar och här finns en naturlig plats för matgrupp. Vidare erbjuder lägenheten ett harmoniskt och luftigt sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt rymligt badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Föreningen har mycket god ekonomi vilket skapar ett tryggt boende. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till vatten, natur och Stockholm City. Helt enkelt en bostad att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med installerad säkerhetsdörr, goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i form av garderober. På golvet ligger mörkgrå klinker och väggarna är målade i en sober nyans.

Badrum
Modernt och rymligt badrum med helkaklade ytor. Vitt kakel på väggarna som bryter av snyggt med sober grå klinker. Badrummet är utrustat med generös duschhörna, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, golvvärme, handdukstork med värme i krom, väggskåp i vitt samt tvättmaskin och torktumlare under ljus bänkskiva för största möjliga trevnad.

Kök
Stilrent kök med vita fronter, handtag i krom samt klassiskt vitt kakel ovan den rustika bänkskivan. Öppen planlösning mot vardagsrummet och naturlig plats för matsalsdel. Kökets maskinella utrustning består av inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, diskmaskin, fristående kombinerad kyl/frys i rostfritt samt diskho med avfallskvarn. Utöver detta, finner ni mycket goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Generösa fönsterpartier i fil som släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet är av bra proportion och kan således möbleras med soffgrupp, tv-hörna, samt ytterligare möblemang.

Sovrum
Rogivande sovrum som inger en varm och stilren känsla i riktning mot föreningens fina innergård. Sovrummet har en optimal storlek, vilket möjliggör att få plats med en stor dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. En rymlig garderobsvägg löper längs med ena väggen, vilket möjliggör förvaring av mängder med kläder och mer därtill.

Balkong
Mysig balkong i ett fördelaktigt läge med vy över den grönskande innegården och vackra fasader. Här finns plats för balkongmöbler samt växter.

Övrigt
-Tillkommer ett källarförråd för nyttjanderätt.
-Juridisk person godkännes inte.
-Delat ägandeskap godkännes, finns inget krav på minsta ägarandel.
-Varmvatten samt el debiteras separat varje månad.
-I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget i hemförsäkringen för föreningens medlemmar.

Omgivning
Norra Djurgårdsstaden är ett enastående område med en utveckling som ständigt växer.
Med närhet till både vatten, natur och city bidrar detta till en bekväm plats att leva. Här finns fina promenadspår i Lill-Jansskogen och mycket andra aktiviteter finner ni i Kungliga tennishallen och Östermalms IP. I närområdet finns gott om förskolor, restauranger, matbutiker och grundskola. Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms universitet nås på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och busslinjer som har många avgångar, bra bilvägar utan frekventa bilköer, cykelvägar och gångvägar. I Norra Djurgårdsstaden ligger omsorg om miljö och människors välbefinnande i fokus. Här ska det vara lätt och bekvämt att leva i ett lugnare område samtidigt som miljön belastas så lite som möjligt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Husarviken är en äkta förening. Föreningen består av 40 stycken lägenheter alla med bostadsrätt. Adress Fågelhundsgatan 16 samt 18. Tomten innehas med tomträtt. Föreningen har även tillgång till 20 stycken garageplatser.

Kommande renoveringar
Föreligger inget behov i dagsläget. Föreningen följer den underhållsplan som togs fram 2014 av ett externt besiktningsföretag.

Gemensamhetsutrymme
Tvättstuga, cykelförråd samt cykelparkeringar. Innergård med bord och stolar, barnvagnsrum och ett miljörum för sopsortering.

Kabel-tv & bredband
Telia levererar kabel-TV och bredband. Telia triple play med basutbud av kabel-tv kanalerna samt bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering
Föreningen har tillgång till 20 stycken garageplatser. Nås direkt via fastighetens hiss. Kostar 1 200 kr/mån (sänktes från 1 700 kr/mån till 1 200 kr/mån) Det finns även 2 stycken MC platser för 300 kr/mån områden går det att stå på vissa av gatorna (markerade platser) mot en avgift. Det går även att ansöka om boendeparkering till Stockholms stad och då finns möjligheten att parkera på hela Östermalm inklusive Hjorthagen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM