ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Brotorps allé 2
ACCEPTERAT PRIS! Belägen i populära Järvastaden finner ni denna välplanerade tvåa om 46 kvm. Lägenheten kännetecknas av genomgående hög kvalité och välplanerade ytor. Uteplatsen om cirka 15 kvadratmeter bjuder in till härliga stunder tillsammans med nära och kära. Järvastaden är en idealisk plats för er som vill bo både nära natur och storstadspuls. Här finns gott om både förskolor och skolor och Ulriksdals pendeltågsstation tar er in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2667 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
46 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. VA och kallvatten.
BYGGNADSÅR
2012
UTGÅNGSPRIS
2 400 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Belägen i populära Järvastaden finner ni denna välplanerade tvåa om 46 kvm. Lägenheten kännetecknas av genomgående hög kvalité och välplanerade ytor. Uteplatsen om cirka 15 kvadratmeter bjuder in till härliga stunder tillsammans med nära och kära. Järvastaden är en idealisk plats för er som vill bo både nära natur och storstadspuls. Här finns gott om både förskolor och skolor och Ulriksdals pendeltågsstation tar er in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området

Hall:
Välkomnande och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i stor garderob bakom skjutdörrar. Vita väggar och vackert parkettgolv vilket är genomgående för hela bostaden.

Vardagsrum:
Från hallen når ni bostadens fina vardagsrum med att fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tack vare den öppna planlösningen mot köket skapas bostadens självklara samlingsplats. God plats för både soffgrupp med tillhörande möblemang samt större matgrupp. Från vardagsrummet når ni bostadens svårslagna uteplats.

Kök:
Stilrent och modernt kök från Myresjö med gott om förvaring i både över- och underskåp. Ljusa luckor och stänkskydd i svart kakel. Vitvarorna kommer från Siemens och består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ung och mikro samt köksfläkt. För er som gillar att laga mat finns här allt ni behöver.

Sovrum:
Mysigt sovrum med god plats för större säng och annan önskad möblering. Utsikt mot uteplats och lugn bakgård.

Badrum:
Smakfullt och helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Bekvämligheter så som rymlig duschhörna, WC, handdukstork, tvättställ med kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk avlastningsyta med ovanhängande förvaring.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

Omgivning
Järvastaden är en idealisk plats för er som vill bo både nära natur och storstadspuls. I området finns en utmärkt Ica butik, flertalet trevliga restauranger, café och populära gymmet Puls & Träning. Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närheten till naturen är uppskattad av många. Man kommer direkt ut i motionsspåren som börjar vid Ursviks motionsgård på cirka 5 minuter. Under vintertid förvandlas joggingspåren till riktigt bra skidspår. Det finns även naturskön omgivning att njuta av runt Ulriksdals slott och Överjärva gård. Igelbäckens naturreservat är självklart en stor tillgång. Alldeles i närheten av bostaden finns även den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck.

Förskola/skola
I Järvastaden finns det gott om förskolor och skolor. Järvastaden AB har ett samarbete med Solna stad och Sundbybergs kommun där målet är att alltid kunna erbjuda familjer som bor här förskoleplats i Järvastaden. Det finns flera förskolor så ni kan börja dagen med en lugn promenad tillsammans med barnen istället för att ta bilen till skolan. Raul Wallenbergskolan är en nyöppnad grundskola här i Järvastaden och det finns fler grundskolor nära intill i både Solna och Sundbyberg.

Kommunikation
Ulriksdals pendeltågsstation tar er in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området. Buss 505 från Järvastaden till Solna C (med T-bana), Buss 540 från Järvastaden till Hallonbergen med anslutning till tunnelbanan, Buss 540 från Järvastaden till Universitetet och Buss 157 från Råstahem till Danderyds sjukhus.
Till Kista, Mall of Scandinavia och Solna Centrum är det cykelavstånd och ni tar er dit på ca 10 minuter. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city
PLANLÖSNING
FÖRENING
FÖRENING
Brf Silverlönnen är en äkta bostadsrättsförening, bildades år 2011 som då förvärvade fastigheterna Pudeln 2 och Fågelhunden 33 samma år. Fastigheterna bebyggdes 2011-2012 och består av 3 flerbostadshus. Föreningen upplåter 84 lägenheter med bostadsrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Tvättstuga
-Barnvagnsrum
-Cykelförråd (ett i garaget och två cykelskjul)

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- 2017 Stamspolning
- OVK

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Inga större reparationer eller ombyggnader finns planerade. Föreningen gör en avsättning för fastighetsunderhåll varje år, enligt den ekonomiska planen. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2012-2037.

TV OCH BREDBAND
Telia Triple Play, obligatoriskt tillägg om f.n. 210 kr/mån (inräknat i angiven månadsavgift), ringda samtal debiteras separat.

PARKERING
Silverlönnen delar garage med grannföreningen, Brf Brotorps Entré. Silverlönnen disponerar 49 bilplatser och 2 mc-platser.

Du som hyr en garageplats har inte rätt att överlåta den till någon annan. Rätt att hyra upphör automatiskt när du utträder ur föreningen. Garageplatsen måste sägas upp separat vid flytt, kontakta styrelsen för uppsägning.Varje lägenhet har fått en fjärrkontroll till garaget, och den ska medfölja lägenheten när den överlåts.

Garageplatser tilldelas enligt ett kösystem. Kontakta garageansvarig på garage@silverlonnen.se för besked om köläget. Föreningen kommer inte hyra ut mer än en parkeringsplats per lägenhet, för att så många medlemmar som möjligt ska få chans att få åtminstone en parkering

Garage: Antal: 49 bilplatser och 2 mc-platser.
Avgift: 850 kr/mån för bilplats
Garageplatserna fördelas via separat kö
Garageplats medföljer inte bostadsrätt vid en överlåtelse

Övrig parkering: Som boende i Sundbyberg har du möjlighet att ansöka om ett boendeparkeringstillstånd. Med ett boendeparkeringstillstånd parkerar du till ett fast månadspris på flera avgiftsbelagda parkeringsplatser i Sundbyberg. Boendeparkeringen kostar 300 kr månadsvis.

EKONOMI
Kostnad för varmvatten ingår inte i avgiften, förbrukningen mäts individuellt för varje lägenhet.

Föreingen planerar att följa den ekonomiska planen (se dokumentarkiv), som innebär höjningar av årsavgiften med 2% per år. Samma sak för hyra av garageplats, som i den ekonomiska planen planeras att höjas med 1% per år. Inför 2017 beslutade dock föreningen att inte höja avgifter eller hyror, eftersom budgeten såg så pass bra ut ändå.Av ekonomiska planen framgår också när lånen ska läggas om, och de räknar med att omsätta dem till liknande bindningstider. För att ta del av föreningens aktuella fastighetsskuld kan du läsa deras senaste årsredovisning.

ÖVRIGT
-Föreningen utesluter inte att en juridisk person skulle kunna bli medlem, men kommer att pröva eventuella ansökningar restriktivt.
-Föreningen accepterar delat ägarskap
-Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av ett basbelopp, som debiteras köparen. De tar också en pantsättningsavgift på 1% av ett basbelopp, som debiteras pantsättaren.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM