ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
HUDDINGE
Gömmarvägen 1 C
Nyproducerad och påkostat parhus med bostadsrätt om tre plan i hjärtat av vackra Glömsta, Huddinge. Tilltalande planlösning bestående av exklusivt kök med bänkskiva i Carraramarmor, vardagsrum i socialt öppen planlösning med braskamin samt pardörrar med spröjs som öppnar upp mot den härliga altanen. Här finns tre rogivande sovrum, två badrum med iögonfallande klinker i marmor, ett allrum för barnen samt en funktionell tvättstuga. Dessutom finns det möjlighet till hela fem stycken sovrum, se alternativ planritning. På tredje plan finner ni en inredd vind som går att inreda enligt önskemål, här är det bara fantasin som sätter stopp! Möjlighet finns att ställa in individuell temperatur på golvvärme i varje rum. Generös uteplats med vacker trädgårdsyta. Här bor ni med fantastisk utsikt över villaidyllen Glömsta och har nära till Huddinge Centrum samt E4:an. Busskommunikationer, dagis och skola ligger endast några minuters promenadavstånd från föreningen Solbacken i Glömsta. Helt enkelt ett hem att trivas i för hela familjen, varmt välkomna!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4386 kr/mån
ANTAL RUM
6 st
BOAREA
155 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2016/2017
UTGÅNGSPRIS
5 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Luftvärmepump
VISNINGAR
8 september
Visning på söndag 0:00-0:00.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Nyproducerad och påkostat parhus med bostadsrätt om tre plan i hjärtat av vackra Glömsta, Huddinge. Tilltalande planlösning bestående av exklusivt kök med bänkskiva i Carraramarmor, vardagsrum i socialt öppen planlösning med braskamin samt pardörrar med spröjs som öppnar upp mot den härliga altanen. Här finns tre rogivande sovrum, två badrum med iögonfallande klinker i marmor, ett allrum för barnen samt en funktionell tvättstuga. Dessutom finns det möjlighet till hela fem stycken sovrum, se alternativ planritning. På tredje plan finner ni en inredd vind som går att inreda enligt önskemål, här är det bara fantasin som sätter stopp! Generös uteplats med vacker trädgårdsyta. Här bor ni med fantastisk utsikt över villaidyllen Glömsta och har nära till Huddinge Centrum samt E4:an. Busskommunikationer, dagis och skola ligger endast några minuters promenadavstånd från föreningen Solbacken i Glömsta. Helt enkelt ett hem att trivas i för hela familjen, varmt välkomna!

Entréplan
Hall
En mycket välkomnande entré utöver det vanliga med fantastiskt ljus och ett golv i vacker marmor. Mycket goda förvaringsmöjligheter bakom praktiska spegelskjutdörrar. I anslutning till hallen finns WC samt separat tvättrum. Här finns möjlighet att bygga ett ytterligare sovrum (se alternativ planritning).

WC/Dusch/Tvättrum
Helkaklat rymligt badrum i stilren ton med klinker i ljus marmor och stora vita kakelplattor på väggarna. Handfat med kommod med mycket bra förvaring. Tvättrum i öppen anslutning till WC med generösa ytor. Maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Stor takdusch med handdusch-set från Tapwell bakom svängbara glasdörrar.

Vardagsrum
Ett rum med öppen planlösning mot både kök och matplats. Rummet är i anslutning till husets altan och har som pricken över i:et en braskamin som lyfter mysfaktorn ytterligare. Vackra fönster med partier av spröjs som släpper in rikligt med ljus.

Kök
Ett modernt och öppet kök med goda arbetsytor. Exklusiva materialval i form av bänkskiva i Carraramarmor och stänkskydd i ljust bistrokakel. Full maskinell utrustning bestående av kyl & frys från danska GRAM, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn samt mikrovågsugn från Siemens. Öppen planlösning mot vardagsrum med matplats och generös köksö bjuder in till sociala tillställningar och skapar en naturlig samlingsplats. Utgång till husets soliga altan med god plats för möblemang.

Övre plan
Sovrum 1 (master bedroom)
Ett ljust och rymligt sovrum med mycket bra förvaring i form av garderobsvägg. Harmoniskt med generösa ytor för dubbelsäng. Från master bedroom har man lyxen att kunna öppna och njuta av solens strålar från den franska balkongen.

Sovrum 2 och 3
Mysiga och rogivande sovrum med vitmålade väggar och bra möjligheter till förvaring. Båda rummen har bra ljusinsläpp och de båda rymmer säng med tillhörande nattduksbord men kan likväl disponeras som arbetsrum om så önskas.

Allrum
Rymligt allrum som kan disponeras enligt önskemål. Här finns plats för stor soffgrupp och TV-möblering. Ett perfekt allrum för barnen, medan de vuxna kan använda vardagsrummet där nere. Här finns även möjlighet att dela av allrummet och göra ett ytterligare sovrum (se alternativ planritning).

Badrum
På plan två finner ni ett elegant badrum med badkar. Vacker klinker i ljus marmor och vita kakelplattor på väggarna. I övrigt består badrummet av handdukstork, tvättställ med tillhörande kommod i vitt, spegel, spotlights i tak samt WC-stol.

Vind
Ett av bostadens bästa attribut! Här kan i inreda vinden enligt önskemål, varför inte ett ytterligare sällskapsrum, hemmakontor eller ett lyxigt gästrum? Vinden är stor och luftig med stora takfönster som släpper in rikligt med ljus. Isolerade förvaringsutrymmen längs båda långsidor.

Område
Glömsta är ett naturskönt område med närhet till Huddinge C. En promenad från föreningen ligger Gömmarens naturreservat med möjligheter till ett rikt friluftsliv och aktiviteter. Reservatets leder och stigar passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. Utöver det rika friluftslivet finns det även gott om idrottsanläggningar för simning, friskvård, friidrott, bollsporter med mera. Busskommunikationer, E4:an, dagis och skola ligger i närheten. I Huddinge finns ett brett utbud av mindre specialbutiker, större klädkedjor och matbutiker. I närheten finns även flera handelsområden som Kungens kurva, Länna gård och Länna köpcentrum. Från Huddinge C till Stockholms central tar det ca 15 min med pendeltåg.


Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd.
-Till bostaden hör ett kallförråd om ca 7 kvm och två parkeringsplatser med elstolpe.
-Uppvärmning sker indviduellt. Enligt den ekonomiska planen beräknas värme och varmvattenkostnaden till ca 924 kr/mån.
-De avgränsande trädgårdsytorna nyttjas av bostadsrättsinnehavarna, men det är föreningen som äger marken. Som medlem tar man hand om sin egen trädgård.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
En ovanligt trivsam bostadsrättsförening med gedigna stora parhusvillor och ateljéhus på en av Glömstas vackraste tomter. Högt beläget, med bra sollägen och fantastisk utsikt över villaidyllen Glömsta. Föreningen Solbacken i Glömsta är en äkta föreningen som byggdes 2016/2017 och består av 7 bostadshus innehållande två bostäder vardera samt 7 fristående hus (sk attefallshus) Totalt finns det 21 bostadslägenheter fördela på sju fastigheter. Föreningen äger marken.

PARKERING
På fastigheterna finns total 35 parkeringsplatser med elstolpe. Till bostadslägenheterna om 155 kvm hör två parkeringsplatser var och till bostadslägenheterna om 33 kvm hör en parkeringsplats.

ÖVRIGT
-Föreningen godkänner inte juridisk person.
-Föreningen godkänner delat ägande, minst 10%.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM