ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Humblegatan 18B
ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Varmt välkomna till en bostad om 1 ROK med möjligheter till omdisponering utefter egna önskemål och inspiration! Föreningen har just röstat igenom att upplåta en uteplats längst hela bostaden. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3197 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
0.5
BOAREA
45 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA
BYGGNADSÅR
1942
UTGÅNGSPRIS
2 500 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till en bostad om 1 ROK med möjligheter till omdisponering utefter egna önskemål och inspiration! Föreningen har just röstat igenom att upplåta en uteplats längst hela bostaden. Välkomna på visning!

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning. Möjlighet finns att sätta in en garderob om mer förvaring önskas.

Kök
Välplanerat kök som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Skåpluckor i rött, bänkskiva i laminat samt gott om förvaring i köksskåp. Köket är utrusta med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med stora fönster som skänker rummet ett härligt ljusflöde. Gott om plats för ett stort möblemang.

Sovplats
Plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Kan med enkelhet bygga upp en vägg och på så sätt få sängplatsen avskiljd.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med badkar, handfat med spegelskåp ovan samt WC och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Uteplats
Förningen har just röstat igenom att upplåta uteplatsen längst hela lägenheten. Ytan består av ca 15-20 kvm i ett söderläge med avskildhet tack vare buskaget.

Omgivning
Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Några minuter från porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger.
Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM