ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Drottning Kristinas Esplanad 65
I populära Ulriksdal finns nu chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet i Brf Slottsbacken! Med fina materialval, rymligt badrum och mysig balkong är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Vidare erbjuder lägenheten en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social karaktär. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Perfekt för er som kräver det bästa av ert boende!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2128 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
4
BOAREA
37 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. vatten, värme samt Telia digital-Tv (kanalpaket Lagom) och bredband.
BYGGNADSÅR
2012-2014
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
I populära Ulriksdal finns nu chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet i Brf Slottsbacken! Med fina materialval, rymligt badrum och mysig balkong är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Vidare erbjuder lägenheten en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social karaktär. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Perfekt för er som kräver det bästa av ert boende!

Hall
Välkomnande hall med genomgående vackert parkettgolv och vita väggar. Här finns utmärkta avhängningsmöjligheter samt mycket bra förvaring i form av garderober.

Badrum
Stort toppmodernt badrum med ljusgrå klinker på golv och vita kakelplattor på vägg som ger ett härligt intryck. Här finns en härlig takdusch bakom duschvägg i tonat glas, wc, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i spegelskåp ovan kommod.

Kök
Modernt kök i stilren design med vita skåpluckor, rostfria handtag och vitt kakel som stänkskydd. Ordentliga arbetsytor på mörk bänkskiva. Köket är utrustat med häll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Social öppen planlösning mot kök gör detta till hemmets naturliga mittpunkt för härliga tillställningar med nära och kära. Lättmöblerade och luftiga ytor med gott om plats för soffgrupp, tv-möblemang samt en matplats för underbara middagsbjudningar.

Sovrum
Harmoniskt sovrum i sober ljussättning med plats för säng, nattduksbord och övrig möblering.

Balkong
En delvis inglasad balkong med ett solklart söderläge. Här finns gott om plats för möblemang och blomsterplanteringar.

Övrigt
-Källarförråd tillkommer lägenheten med nyttjanderätt.
-Separat mätning för hushållsel görs och debiteras i enlighet med förbrukning, då föreningen har ett kollektivt upphandlat elavtal.

Område
I Brf Slottsbacken i Ulriksdal bor du bra. Här bor du i ett härligt grönt område med friluftsliv och motion utanför dörren och med goda kommunikationer när du vill ta dig längre. Härifrån kan du snabbt och enkelt ta dig till både city eller Arlanda. Området kombinerar flerfamiljshus med stadsradhus för att på så sätt skapa en unik och spännande stadskaraktär. För den som är sugen på shopping ligger Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker, restauranger och biograf endast en kort bit bort. Pendeltåget som nås strax utanför dörren tar dig till city på knappt tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. Du som väljer bilen kommer smidigt ut på E4 och E18. Och du som gärna cyklar tar dig enkelt till universitet, city och Kista centrum. Intill ditt nya hem finns grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf slottsbacken i ulriksdal består av 131 bostadsrätter mellan 1-5 rum och kök.
Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening.

Underhållsrenovering
Fastigheterna är byggda mellan 2012-2014 och är således inte vid behov av renovering.

Planerade renoveringar
Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året.

Gemensamhetsutrymmen
Förrådsutrymme finns i garaget, gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd. Cykelförråd finns för samtliga hus på gården.

Parkering
Bostadsrättsföreningen Slottsbacken har 74 garageplatser och 12 utvändiga parkeringsplatser. Om boende önskar hyra en plats kontaktar man styrelsen genom att maila till brfslottsbacken@gmail.com. Hyra för garageplats är 800 kr/mån och gårdsplats 400 kr/mån. Priserna är inklusive moms. I dagsläget är alla gårdsplatser upptagna, ett tiotal garageplatser är lediga.

Övrigt
- Finns inga planer på en avgiftsjustering.
-Juridisk person accepteras inte som medlem.
-Delat ägandeskap kan komma att accepteras efter prövning.
-Frågor till föreningen: brfslottsbacken@gmail.com


KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM