ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 44D
Det är med stolthet att få presentera detta exceptionella penthouse med dubbla balkonger, en privat takterrass med spa-pool och milsvid utsikt. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Separat avdelning med tre harmoniska sovrum, ett badrum samt gäst-WC vid entrén. Helt enkelt ett boende att stormtrivas i! Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg station/centrum som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Bekvämligheter som garage, gym och restaurang finns i huset. Det är dags att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4681 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
5
BOAREA
93 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, kallvatten och kabel-TV.
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
BESKRIVNING
Det är med stolthet att få presentera detta flaggskepp till penthouse med dubbla balkonger, en privat takterrass med spa-pool och milsvid utsikt. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig social karaktär. Separat avdelning med tre harmoniska sovrum, ett badrum samt gäst-WC vid entrén. Helt enkelt ett boende att stormtrivas i!
Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg station/centrum som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Bekvämligheter som garage, gym och restaurang finns i huset.
Det är dags att längta hem!

Hall
Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger enstavsparkett i ljus kulör som är genomgående för bostaden. Väggarna är målade i en vit nyans.

Gäst-WC
Invid entrén finnes bostadens gäst-WC med väggar i en modern ton av grå samt en ljusare grå klinker på golv. Inredningen består av en spegel med inbyggd belysning, WC samt ett väggskåp för önskad förvaring.

Kök
Toppmodernt kök med gråa skåpsluckor, rostfria beslag, utomordentliga arbetsytor samt en stilren köksö som centrerar köket. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad kyl samt frys, integrerad diskmaskin samt integrerad kaffemaskin och köksfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Spotlights i tak för extra belysning.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket och ger en social yta. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar ett mycket trevligt sällskapsrum. Given plats för generös soffgrupp, tv-möblering, matplats och annat som önskas. Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong med vy över föreningens innergård.

Balkong 1
Mysig mindre balkong med utsikt över föreningens innergård. På golvet finnes trä tall samt ett guldigt smidesräcke. Plats för mindre café-set och annan önskad möblemang.

Badrum
Helkaklat badrum i stilren grå kulör. Genomgående hög nivå i såväl funktion som utformning med högkvalitativa bekvämligheter bestående av spegel med inbyggd belysning, stilren kommod i vitt, tvättställsblandare i krom, tvättmaskin samt torktumlare, rymlig arbetsbänk, duschhörna med handdusch-set bakom glasdörrar samt WC. Bra förvaring i badrummets två skåp ovanför arbetsbänk.
Ljuvlig golvvärme.

Master bedroom
Harmoniskt sovrum med vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti. Generös golvyta med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med utgång till bostadens andra balkong. Disponeras idag som förvaringsrum av nuvarande ägare. Här finns en garderobsvägg med rymlig förvaring. Detta rum går även att disponeras som ett arbetsrum, TV-rum eller en walk in closet.

Balkong 2
Utgång från bostadens sovrum 2, trä tall på golv samt smidesräcke i nyans av guld.
Här finns plats för café-set alternativt mindre lounge set. Utsikt över takåsar och delar av Sundbyberg.

Sovrum 3
Fridfullt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster, vilket skapar en känsla av rymd. Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Takterrass
Generös och solsäkra terrass om ca 75 kvm med egen spa-pool. Utsikten på takterrassen är milsvid och sträcker sig över delar av Bromma samt Sundbyberg. Här kan man avnjuta magiska sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar. Gott om plats för större lounge del och grill. En perfekt plats för hela familjen. Här finns även ett förråd för extra förvaring.

Omgivning
Välkommen till Mariehäll, ett populärt område med närhet till Bällstaåns vackra promenadstråk alldeles på gränsen till Sundbyberg.
Området ligger i närheten av Bällstaån och erbjuder strandpromenader, kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Här har ni nära till både Sundbybergs centrum och till Bromma blocks. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.
Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm. På 8 min når du Stockholm C !

Övrigt
-Förråd i källaren tillkommer med nyttjanderätt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Alprosen i Mariehäll består av 109 lägenheter i två flerbostadshus, föreningen äger marken.
I föreningen finns 4 lokaler som hyrs ut, bland annat till 24 Fitness och populära Bun Meat Bun. Husen uppfördes av Storstaden och färdigställdes 2018.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av rådande prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 1 % av rådande prisbasbelopp och betalas av pantsättaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
Barnvagnsrum finns i källaren.
Cykelförråd finns på gårdsplanen.
Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM