ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Hamngatan 13A
På en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv är nu denna trevliga 1,5:a till salu! Lägenheterna stod inflyttningsklara våren 2017 och bostaden har fortfarande en riktig nyproduktionskänsla. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska sig så som helintegrerad diskmaskin i kök samt tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har en optimal planlösning med flertalet garderober i hallen och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt bred sovalkov. Köket är stilfullt och modernt med grå skåpluckor och slitstark bänkskiva. Lägenheten har genomgående vita väggar med golv i ljus kulör. På balkongen kan solen avnjutas från tidig morgon till sen eftermiddag, plats finns för utemöbler. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och härliga promenadsträckor längst Sundbybergs strand och Tuvanparken ger ett optimalt boende att trivas i! Varmt välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2087 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
2
BOAREA
36.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. VA, värme, TV och bredband.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
På en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv är nu denna trevliga 1,5:a till salu! Lägenheterna stod inflyttningsklara våren 2017 och bostaden har fortfarande en riktig nyproduktionskänsla. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska sig så som helintegrerad diskmaskin i kök samt tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har en optimal planlösning med flertalet garderober i hallen och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt bred sovalkov. Köket är stilfullt och modernt med grå skåpluckor och slitstark bänkskiva. Lägenheten har genomgående vita väggar med golv i ljus kulör. På balkongen kan solen avnjutas från tidig morgon till sen eftermiddag, plats finns för utemöbler. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och härliga promenadsträckor längst Sundbybergs strand och Tuvanparken ger ett optimalt boende att trivas i!
Varmt välkomna på visning!

Hall
Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Praktiskt och snyggt golv vid entrén. Här finns även god plats för förvaring i form av garderober.

Badrum
Modernt, snyggt och helkaklat. Perfekt för dig som gillar ljusa nyanser i kombination. Här finner ni rymd utöver det vanliga i mindre lägenheter tillsammans med ett modernt intryck då badrummet är i väldigt gott skick! Dusch bakom glasväggar, handfat med tillhörande kommod i vacker kulör, WC och tvättmaskin samt torktumlare.

Sovalkov
Sovalkov med plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Här finnes även lägenhetens rymliga klädkammare som är ett perfekt komplement till de övriga garderoberna.

Vardagsrum
Med vacker enstavsparkett och vita väggar kliver man in i bostadens vardagsrum. Här finner man utöver ett härligt ljusinsläpp, plats nog för olika typer av möblemang.

Kök
Smakfullt kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. grå nyans av skåpluckor, ljust kakel över bänkskivan i laminat och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp och draglådor samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns naturlig matplats. Köket är utrustat med kyl och frys i kombination, fläkt, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt induktionshäll.

Balkong
Rymlig balkong med inglasning vilket förlänger bostades sällskapsyta. Här finns plats för större loungegrupp samt övrigt möblemang.
Avnjut många härliga soltimmar från tidig morgon till sen eftermiddag.

Övrigt
-Källarförråd tillkommer med nyttjanderätt till lägenheten.
-Individuell mätning för El,kallvatten, varmvatten och värme efter faktisk förbrukning.
-Obligatorisk avgift tillkommer om 208 kr för TV och bredband.

Område
I Sundbyberg råder en skön stämning, en kontinental puls med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger, pubar och människor. I Signalfabriken finns bland annat H&M, restauranger, Story hotell, SATS träningscenter, apotek, bibliotek, Body Shop, florist mm. På några minuters promenadavstånd nås en Ica- Supermarket, systembolaget och en Willys matbutik. Här ligger dessutom Sundbybergs station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken, här avgår pendeltåg, T-bana och tvärbanan passerar precis utanför dörren!


PLANLÖSNING
FÖRENING
HSB Brf Bällstaån är en äkta förening i Sundbyberg som omfattar två fastigheter, Hamngatan 11 A-D samt Hamngatan 13 A-D. Föreningen innehar 111 st lägenheter med bostadsrätt & 4 st lokaler. Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA FÖRVARINGSUTRYMMEN
- Barnvagnsrum och cykelrum.
- Föreningen har en gemensamhetslokal på entréplan mot vattnet.
- Separat del av gemensamhetslokalen har bastu, dusch och omklädningsrum samt ett rum för relax.
- En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, strykbräda och mangel.
- 2 miljörum för hushållssoppor och källsortering.

TV OCH BREDBAND
Comhem levererar IP telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Avgiften debiteras via månadsavin. Samtalskostnader för bredbandstelefoni betalas mot en
separat faktura från leverantören.

PARKERING
Garageplatser: Avgift 1 200 kr/mån. Kölista som administreras av HSB Servicecenter. Garaget ingår i en samfällighetsförening, Elverket 2-8, där Brf. Bällstaån innehar 60 st garageplatser.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar då huset är från 2017. Sundbyberg Kommun har beviljat bostadsrättsföreningen tillstånd för inglasning av 89 stycken balkonger.

ÖVRIGT
- Det är enhetsmätning för el och vatten och det innebär att lägenhetsinnehavaren inte ska teckna eget abonnemang för elen. Boende blir fakturerade den kostnad som de förbrukar för el och varmvatten på avgiftsavin.
- Förråd finns i källaren. Nås via hiss.
- All hushållsel köps in gemensamt, mäts individuellt och debiteras separat. (Golvvärmen är elburen och debiteras på lägenhetselen).
- I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten mäts för varje lägenhet och debiteras separat.
- Juridisk person accepteras ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM