ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Rosengatan 8
Varmt välkomna till denna makalösa tvåa högst upp i mycket populära Lampfabriken i Centrala Sundbyberg med en stor terass om ca 9 kvm! Detta är ett hem för den med högt ställda krav! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en väldisponerad tvåa i attraktiva Lampfabriken! Bostaden genomsyras av en pampig känsla tack vare bostadens läge i fastigheten som gör att bostaden får en unik takhöjd (upp till 4, 5 m) som skapar en genomgående rymdkänsla utöver det vanliga. Via det rymliga sovrummet nås bostadens terrass belägen högst upp i fastigheten! Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och det välutrustade köket. Helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Utöver allt detta erbjuder planlösningen även en hall med maximerade förvaringsmöjligheter. Bostaden har även ett genomgående fint ljusinsläpp och ljusa ytskikt. Alldeles utanför porten finns allt man behöver. Här har man direkt närhet till Sundbybergs stora utbud av restauranger, kommunikationer, Sundbybergs kyrka, Tornparken och promenadstråk. En fastighet från Anno 1912 med charmen väl bevarad. Varmt välkomna!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3262 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
54 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.
BYGGNADSÅR
1912
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna makalösa tvåa högst upp i mycket populära Lampfabriken i Centrala Sundbyberg med en stor terass om ca 9 kvm! Detta är ett hem för den med högt ställda krav! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en väldisponerad tvåa i attraktiva Lampfabriken! Bostaden genomsyras av en pampig känsla tack vare bostadens läge i fastigheten som gör att bostaden får en unik takhöjd (upp till 4, 5 m) som skapar en genomgående rymdkänsla utöver det vanliga. Via det rymliga sovrummet nås bostadens terrass belägen högst upp i fastigheten! Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och det välutrustade köket. Helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Utöver allt detta erbjuder planlösningen även en hall med maximerade förvaringsmöjligheter. Bostaden har även ett genomgående fint ljusinsläpp och ljusa ytskikt.

Alldeles utanför porten finns allt man behöver. Här har man direkt närhet till Sundbybergs stora utbud av restauranger, kommunikationer, Sundbybergs kyrka, Tornparken och promenadstråk. En fastighet från Anno 1912 med charmen väl bevarad. Varmt välkomna!

HALL
Direkt när man kliver innanför dörren möts man av en ljus och välkomnande hall. Redan här får man den där känslan av att här har vi något extra! Vacker parkett på golv och väggar i ljus kulör och en känsla av extra rymd från den generösa takhöjden. Gott om avhängning finns i kapphylla.


KÖK
Välutrustat kök med förvaringsmöjligheter via både under- och överskåp med vita skåpsluckor samt via köksön. Ovanför den fina arbetsbänken sitter praktisk glasskiva som skapar ett stilrent intryck. Köket är maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, köksfläkt, ugn och spishäll. Ljusa ytskikt.

VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning mot köket. Här erbjuds även fint ljusinsläpp via flera fönsterpartier i tak samt mot terrassen. Här ryms stor soffgrupp.

Sovrum
Charmigt sovrum med fina detaljer. Här finns plats för dubbelsäng, garderobsvägg och annat möblemang. Ett sovrum som erbjuder stora fönsterpartier samt utgång till bostadens fantastiska terrass.

TERRASS
Via sovrummet nås bostadens fantastiska terrass på hela 9 kvm belägen högst upp i huset. Gott om plats för stort möblemang och grill.

BADRUM
Fräscht och rymligt badrum. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar i vitt och snyggt ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp , handukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt snygga spotlights i taket.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Föreningens fastigheten Råsten 3 byggdes ursprungligen 1912. Under åren 2012-2015 byggdes fastigheten om från kontor till bostäder och lokaler. Brf Lampfabriken är en äkta förening som bildades 2014 och de första boende fick flytta in i början av 2015. Föreningen består totalt av 71 unika bostäder. I föreningen finns även 20 lokaler och 6 garageplatser upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen är del i flera gemensamhetsanläggningar (GA) med grannfastigheten Råsten 6 (Brf Pepparkakshuset) för bland annat matavfallsrum och parkering.

Bostadsrättsförening parkering: Föreningen upplåter 33 st p-platser utomhus för 650 kr/mån. Det finns även 19 st garageplatser inomhus i bostadsrättsgarage för 1600kr/mån
Boendeparkering finns på gatan för 600 kr/mån.

Bostadsrättsförening TV och bredband
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät- separata avtal tecknas och debiteras därefter.

Bostadsrättsförening gemensamma ytor
Cykel-/barnvagnsrum, gemensam tvättstuga och källsorteringsrum.

Föreningens renoveringar
2016 Byte av garageport, Installation av separat elmätare garage
2017 Byte av galler nedfart, Byte av glas hisschakt, Installation av nytt passersystem del
2017 Målning av innertrappa Rosengatan 8
2017 Installation av nytt passersystem slutförs
2017/2018 Utjämning entréer baksida + upprustning
2018 Fasadbelysning installerades

ÖVRIGT
Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren.
Ingen avgiftsplanering planerad.
Delat ägande godkänns.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM