ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Eliegatan 13
*Kontakta ansvarig mäklare för mer information* Är ni på jakt efter en välplanerad bostad med genomgående hög standard och låg avgift slutar letandet här. Med närhet till kommunikation, natur och alla andra bekvämligheterna som Sundbyberg erbjuder kan det inte bli mycket bättre. På bara några minuter tar ni er till Duvbo tunnelbanestation som sedan tar er vidare till Stockholm city på mindre än 15 minuter. Bostaden är nyproducerad 2014. Passa på innan någon annan hinner före!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1250 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
BOAREA
30 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA.
BYGGNADSÅR
1958-1960
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt ytterligare förvaring längre in i hallen i form av platsbyggd garderob. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golv vilket är genomgående för hela lägenheten.. Från hallen når man bostadens badrum.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot bostadens härliga uteplats. God plats för både soffgrupp samt annan önskad möblering. Tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapas en känsla av rymd.

SOVALKOV
I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens sovalkov med god plats för fullstor säng. Önskar ni smarta förvaringslösningar finns det självklart möjlighet för det.

KÖK
Modernt kök i ljusa toner som på ett stilsäkert sätt bryts av med en bänkskiva i mörkare nyans. God förvaring i både över och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, integrerad mikrovågsugn samt fläkt.

BADRUM
Rymligt och helkaklat badrum med ljusa väggar och golv i mörkare ton. Bekvämligheter så som golvvärme, duschhörna med större duschmunstycke, handfat med kommod, WC och spegelskåp. God plats för ytterligare förvaring om så önskas.

UTEPLATS
Från vardagsrummet når man bostadens stora och härliga uteplats. God plats för lounge-grupp med tillhörande möblering. Perfekt att både börja och avsluta dagen på.

OMRÅDE/KOMMUNIKATION
Tack vare sin centrala placering i Sundbyberg har ni närhet till alla tänkbara bekvämligheter så som servicebutiker, mataffärer, restauranger och cafeér. På bara några minuter tar ni er till Sundbybergs kommuns enda sjö, Lötsjön, med fantastiska promenadstråk. Från Duvbo T-bana, som enbart ligger ett par hundra meter från bostaden, tar ni er in till Stockholm city. I övrigt finns ytterligare kommunikationsmöjligheter i form av pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och bussar i närheten.
PLANLÖSNING
FÖRENING
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Smedjan äger och förvaltar fastigheten Smeden 13 med adresserna Ursviksvägen 14 och 16, Eliegatan 13 och 15 A-B samt Vattugatan 20 A-B. Föreningen upplåter 64 lägenheter och en (1) lokal med bostadsrätt samt två (2) lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Gemensam innergård med grill och boulebana.
- Tvättstuga, mangelrum/strykrum och torkrum. Utrustad med 3 st. tvättmaskiner, 1 st. torktumlare och 3 st. torkskåp.
- Hobbylokal med möjlighet att utföra snickeriarbeten, målningsarbeten m.m.
- Föreningslokal.
- Cykelrum – 3 st.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1996, Tak-, fasad- och balkongrenovering
1997, Ventilation och hissar (motor)
1998, Upprustning av fjärrvärmecentral
2002, Nya ytterdörrar till föreningens lokal- och cykelrum
2002, Högtrycksspolning av fastighetens stammar
2004, Ommålning av trapphus samt nya armaturer
2004, Byte av papptak på industrilokalen
2005, Upprustning av hisskorgar
2005, Byte av tvättmaskiner samt torkskåp
2005, Nya fläktmotorer (tak) och injustering av luftflöden
2005, Byte av radiatorpump och termostatventiler
2005, Gan-avtal med Bredbandsbolaget (telefon+internet)
2006, Uppdaterad underhållsplan
2007, Brandvarnare installeras i samtliga lokaler och lägenheter
2007, Ommålning av föreningslokal, toaletter samt städförråd
2008, Fönsterbyte
2008, Föreningslokal – ny diskmaskin.
2009, Renovering av fasadens socklar påbörjade
2009, Ommålning av tvätt-garaget och gamla soprum
2009, Målning plåttak
2009, Åtgärdande av balkongräcken
2009, Inventering, rensning samt uppmärkning av alla källar- samt vindsförråd
2009, Renovering fasadsocklar
2009, Målning samt ny el-tvätthall
2009, Hissarna har fått pallar monterade
2009, PCB inventering samt sanering
2009, Energideklaration har genomförts
2009, Högtrycksspolning och filmning av fastighetens stammar
2009, Nytt undertak i föreningslokalen
2009, Lägenhetsbyggnation av vind påbörjad av medlem
2010, Lägenhetsbyggnation av vind avslutad av medlem
2010, Uppförande av uteplats med grillmöjlighet
2010, Anläggning av boulebana
2010, Byte av trall på plan 5, Ursviksvägen 14-16
2010, Byte av armaturer i trapphus (rörelsedetektorer) samt vind (energisparlampor)
2010, Byte armaturer utomhus
2010, Byte styrutrustning hissar
2011, Inköp utemöbler (framsidan)
2011, Renovering av fasadens socklar avslutad
2011, Utredning av framtagande av beslutsmaterial för stambyte
2012, Ombyggnation av lokal till en lägenhet
2012, Ombyggnation av lokal till sju lägenheter
2012, Stambyte hela fastigheten
2013, Byte rökluckor (3 trapphus)
2013, Byte av fläkt i tvätthallen
2014, Ombyggnad av lokal till fem nya lägenheter
2015, Nya entréportar
2015, Nytt låssystem med porttelefonfunktion
2015, OVK
2017, Utbyte av ledningar för dag-, spill- och färskvattenrör från huset till tomtgräns vid Ursviksvägen 16
2017, Asfaltering av bakgården
2017, Utbyte av fjärrvärmecentral

PLANERADE RENOVERINGAR
Enligt nuvarande underhållsplan har föreningen allokerat medel för renovering av tvättstugan 2018 men genomförandet kommer ta längre tid än avsett. Under 2019 finns även åtgärder för underhåll av tak på Eliegatan 13 och Ursviksvägen 14 och 16 budgeterat. Föreningen kommer även spola stammarna under 2019 då förra gången det skedde var vid stambytet 2012.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via ComHem. Bredband och IP-telefoni via Tele2; 100/10mbits. Avgift för bredband/telefoni tillkommer med ett obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån. Vill den boende uppgradera till högre bandbredd är det möjligt för en rimlig kostnad.

PARKERING
Föreningen har 12 stycken parkeringsplatser som får disponeras av de medlemmar som har köpt tillstånd. Parkeringstillståndet kostar 150 kr/mån och erhålls genom anmälan till styrelsen.
Varje boende kan få plats . Man har inte en egen plats. "Ledig är ledig".

ÖVRIGT
- Föreningen har god ekonomi.
- Inga planerade avgiftshöjningar,
- Juridisk person accepteras inte som ägare.
- Föreningen godkänner delat ägandeskap.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM