ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Dartanjangs gata 4
OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Välkommen till denna makalösa gaveltrea belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar. Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av grönska och den färgsprakande himlen. Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Annedalsparken, Bromma Blocks med butiker och restauranger, goda kommunikationer samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4695 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
6
BOAREA
84 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, bredband 1 Gbit/s. Vatten debiteras efter faktisk förbrukning.
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till denna makalösa gaveltrea belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar.

Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av grönska och den färgsprakande himlen.
Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Annedalsparken, Bromma Blocks med butiker och restauranger, goda kommunikationer samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!

INTERIÖR

HALL
Ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för avlastningsbord. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har genomgående 1-stavs parkett i naturfärg, och vitmålade väggar. Självklart säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Magnifikt vardagsrum i gavelläge invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt stor matplats invid fönster för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående vacker 1-stavs parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

MASTER BEDROOM
Insynsskyddat sovrum med utsikt över takåsarna. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde. Plats för förvaring samt skrivbords om så önskas.

KÖK
Påkostat och stilrent kök med praktiska högskåp i klassiskt vitt med infälld belysning undertill, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan ny svart bänkskiva i sten samt stänkskydd i vitt kakel gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror i form av spishäll, integrerad vinkyl, diskho i rotfritt stål, fläkt integrerad i överskåp, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin, integrerad varmluftsugn och kyl och frys. Genomgående 1-stavs parkett med vitmålade väggar, spotlights i tak och sittplats intill fönsterparti.

BADRUM
Exklusivt badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv, duschhörna med blank glas, spegel med belysning ovan, handdukstork. Generöst med förvaring i vita väggskåp och bänkskiva i melerat ljusblått utförande ovan tvättmaskin och torktumlare. Allt belyses snyggt via spotlights.

SOVRUM/ARBETSRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och arbetshörna om så önskas. Här tillåts möjligheten att disponera rummet efter eget behov. Vitmålade väggar och vacker nyans av enstavsparkett på golv samt gott om förvaring i vita garderober.

BALKONG
Fantastisk inglasad balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med utsikt över grönskan.

ÖVRIGT
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd med nyttjanderätt.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Basaren är en äkta bostadsrättsförening med 75 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt i Bromma. Föreningen bildades år 2012 och huset blev klart för inflytt under våren 2016. Föreningen innehar fastigheten Mållgan 2 sen 2014 med tomträtt.

Utförda / planerade renoveringar
Då huset färdigställdes 2016 finns det inga större planerade renoveringar i närtid. 2018: Åtgärder efter 2-års garantibesiktning. 2017: Passersystem garage (fjärrkontroller/taggar)

Gemensamhetsutrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till cykelrum/ barnvagnsrum, sophanteringsrum samt trevlig innergård.

TV-internetanslutning
Föreningen är ansluten till Bahnhof för leverans av bredband (1 Gbit/s) och IP-TV från Sappa (Sappa Mera) som ingår i avgiften med möjlighet till IP-telefoni.

Bilplats
Föreningen disponerar 53 st garageplatser i källaren för 1100kr/mån. För närvarande ingen kötid. Dessutom kommer föreningen inom kort ha 8 st laddmöjligheter för elbilar. 4 st plaser för MC, 350kr/mån. Parkering i området 5kr/tim vardagar 7-19.

Övrigt
- Delat ägande godkänns dock minst 20 procent per medlem. Juridisk person godkänns inte.
- Marken upplåts med tomträtt, omförhandlas 2022-10-01.
- Föreningens tomträttsavgälld löper ut 2022 och uppgår idag till 702240kr för bostäderna. From 2022 och 10 år framåt dvs till 2032 uppgå till 645600kr enligt Stockholm Stad.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM