ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Tråddragargränd 8A
Med Fabriksparken och sin nydanande arkitektur skapar Skandia fastigheter ett nytt landmärke som sätter tonen för utvecklingen av området i Sundbyberg. På gångavstånd finns såväl Solna, våra välbesökta sjöar och tunnelbana samt Sundbyberg centrum, men livet kan levas här. Här rustas Fabriksparkens gamla industriområde upp och byggs om till en levande stadskärna med restauranger och butiker, gallerier och kulturscener. Med tjänster och service som förenklar din vardag bara ett stenkast bort genom husets unika innergård. Ett boende utöver det vanliga. Arkitekterna har utgått från platsens historia. Och de berättar sin historia om fabriksområdet som aldrig blev parkering. Fabrikerna tystnade, fick stå kvar och lät istället människor flytta in. Inredningsarkitekt Fredrik von Schewen har valt interiören. Med Poggenpohl med sig i projektet har man prioriterat köken som står för kvalité, design och ingenjörskonst. Vi menar att god design höjer sig över tillfälliga trender. Med hållbarhet i vårat fokus och en längtan efter hantverksmässig kvalité är detta val en livslång relation mellan den som bor och köket. Valet av samarbetspartners för Fabriksparken sätter ambitionsnivån: Det första bostadskvarteret i Fabriksparken ska bli en byggnad i världsklass - i en ett av Stockholms mest expansiva områden. Detta är ett boende med en gemensam takterrass och en innergård utan dess like. Utformningen av innergård och takterrass har skett i nära dialog och samarbete med krögaren, tv-kocken och kokboksförfattaren Tareq Taylor. Naturen har inspirerat till planeringen av den lummiga oasen på innergården som liknar en glänta i skogen. Grönskan ska leva året om med inslag av vackra färgspel om hösten. Träd planteras runt växthuset och uteplatsen och här finns ett praktiskt och snyggt utekök för gemensam matlagning. Här ute bjuder kan man även bjuda in till olika gemensamma evenemang och aktiviteter som vinprovningar, yoga, lucia med mera! Hela föreningen kan nyttja den yttre takterrassen som inbjuder till en lugn och vilande samvaro där grönska är en del av inredningen. Den hemliga oasen på taket med fantastiska utsikter inbjuder till ett skönt miljöombyte. För mer information kontakta mäklare Joe Maatouk - 0708-104822 alternativt besök projektets hemsida http://fabriksparken.se/bo-i-fabriksparken/.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2975 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
4
BOAREA
51 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
3 555 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Joe Maatouk
BESKRIVNING
Med Fabriksparken och sin nydanande arkitektur skapar Skandia fastigheter ett nytt landmärke som sätter tonen för utvecklingen av området i Sundbyberg. På gångavstånd finns såväl Solna, våra välbesökta sjöar och tunnelbana samt Sundbyberg centrum, men livet kan levas här. Här rustas Fabriksparkens gamla industriområde upp och byggs om till en levande stadskärna med restauranger och butiker, gallerier och kulturscener. Med tjänster och service som förenklar din vardag bara ett stenkast bort genom husets unika innergård. Ett boende utöver det vanliga.

Arkitekterna har utgått från platsens historia. Och de berättar sin historia om fabriksområdet som aldrig blev parkering. Fabrikerna tystnade, fick stå kvar och lät istället människor flytta in. Inredningsarkitekt Fredrik von Schewen har valt interiören. Med Poggenpohl med sig i projektet har man prioriterat köken som står för kvalité, design och ingenjörskonst. Vi menar att god design höjer sig över tillfälliga trender. Med hållbarhet i vårat fokus och en längtan efter hantverksmässig kvalité är detta val en livslång relation mellan den som bor och köket. Valet av samarbetspartners för Fabriksparken sätter ambitionsnivån: Det första bostadskvarteret i Fabriksparken ska bli en byggnad i världsklass - i en ett av Stockholms mest expansiva områden.

Detta är ett boende med en gemensam takterrass och en innergård utan dess like. Utformningen av innergård och takterrass har skett i nära dialog och samarbete med krögaren, tv-kocken och kokboksförfattaren Tareq Taylor.
Naturen har inspirerat till planeringen av den lummiga oasen på innergården som liknar en glänta i skogen. Grönskan ska leva året om med inslag av vackra färgspel om hösten. Träd planteras runt växthuset och uteplatsen och här finns ett praktiskt och snyggt utekök för gemensam matlagning. Här ute bjuder kan man även bjuda in till olika gemensamma evenemang och aktiviteter som vinprovningar, yoga, lucia med mera! Hela föreningen kan nyttja den yttre takterrassen som inbjuder till en lugn och vilande samvaro där grönska är en del av inredningen. Den hemliga oasen på taket med fantastiska utsikter inbjuder till ett skönt miljöombyte. För mer information kontakta mäklare Joe Maatouk - 0708-104822 alternativt besök projektets hemsida http://fabriksparken.se/bo-i-fabriksparken/.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM