ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 50A
KOMMANDE FÖRSÄLJNING! OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Välkommen till en exklusiv gaveltvåa med townhouse-känsla, stilsäker interiör och påkostade materialval. Stor balkong i soligt sydväst-läge, lyxigt badrum med spa-känsla, rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3265 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
50 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA. Obligatoriskt tillägg på 190 kr/mån för TV och fiberinternet
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Bergvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till en exklusiv gaveltvåa med townhouse-känsla, stilsäker interiör och påkostade materialval. Stor balkong i soligt sydväst-läge, lyxigt badrum med spa-känsla, rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
Hall
Välkomnande hall med slitstarka keramiska plattor med kalkstensuttryck på golv som möts av vackert ekparkett i holländskt mönster som följer resten av lägenheten med vita väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena platsbyggda garderoberna bakom petroleumblå dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt stor matplats för härliga middagar. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående ekparkett i holländskt mönster följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök från Ballingslöv med stilsäkert petroleumblå skåpsluckor med pushfunktion och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska vita högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i ljus stenkomposit med uppvik i bakkant gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vitvarorna i detta kök består av fristående kyl/frys från Smeg, integrerad spishäll och ugn från Smeg, kolfilterfläkt från Smeg integrerad i överskåp, integrerad diskmaskin från Smeg, eluttag i överskåp, förberett för mikrovågsugn, diskho i rostfritt stål och blandare i krom från Tapwell gör detta kök komplett. Genomgående ekparkett följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum
Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert genomgående ekparkett följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti. Rikligt med förvaring bakom platsbyggda garderober bakom vita dörrar.

Badrum
Exklusivt badrum med spa-känsla och tilltalande materialval där keramiska plattor med kalkstensuttryck förgyller golv och väggar. Badrummet bjuder på spegel med belysning ovan handfat i vitt porslin från Gustavsberg modell Nautic, WC, handdukstork, dusch bakom modern glasvägg och kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Smeg under generös stenskiva i stenkomposit med rymlig förvaring undertill bakom petroleumblå skåpsfronter. Härlig komfortvärme i golv.

Balkong
Solig balkong i sydväst-läge med gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf the Bronze bildades 2014 och är belägen på Kratsbodavägen 50 A-D på Mariehäll i Bromma. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 5-7 våningar med 125
lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Fastighetens byggnader är uppförda 2016. Brf the Bronze är en äkta förening som även äger sin mark.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage. Gemensam takterrass finns i hus C, som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Tvättstuga finns ej, varje enskild lägenhet har tvättmaskin/tumlare.

BREDBAND OCH TV
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 100/100 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Detta enligt uppgifter från styrelsen 2019-04-25. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

GARAGE
Varmgarage i fastighetens källarplan med 22 st garageplatser (1400kr/mån), varav 2 st små garageplatser (850 kr/mån) och 5 uteparkeringsplatser (500kr/mån). Platserna disponeras enbart av föreningens medlemmar. Det finns även möjlighet till MC plats. Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar. Föreningen har även lånecyklar till förfogande.

ÖVRIGT
- Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren
- Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare
- Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten)
- Trappstädning utförs av städfirma.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM